Hande123- yani dediğim gibi, ben çok yöntem denedim güzel güzel anlatmaya çalıştım ama başarılı olamadım hepsi sanki ukalalık gibi gördü.. bizim ülkede çok kapalılar doktorlar, hasta fikirlerine ve hastanın edindiği bilgileri kabul etmede.. bir de mesela neden olmayabileceğini açıklama konusunda çok yorgun oluyorlar o da agresiflik yapıyor.. sistem onları çok yorduğundan, içinde araştırma tutkusu yoksa doktorun, yeni bilgi arayışına gireni çok az.. bilemiyorum ne dersek ters tepebiliyor o yüzden ben de çok çekiniyorum.. belki şöyle denebilir: hocam bazı doktorlar farklı görüşlere kapalıdır, siz de öyle misiniz bilemediğim için biraz çekinerek sizinle bu doğum hakkındaki öğrendiğim bilgileri paylaşmak istiyorum, yanlışım varsa lütfen sabırla bana açıklamaya çalışın, çünkü ben de öğrenmek istiyorum detayını, benim normal doğum yapamama olasılığımdan bahsettiniz şu şu sebeplerden.. ama birçok yerden araştırdım belki vardır bir yöntemi diye ve aslında çok da risk teşkil etmeyebileceğini öğrendim.. acaba siz neden o şekilde olabileceğini düşünüyorsunuz? Başka gördüğünüz bir durum mu var? Yani ne gibi bir aksilik, risk olabiliyor? Bana detaylı açıklamanız mümkün mü? Vs gibi sorulabilir bilemedim 😅