BayMel Hanımlar 17. Haftamdayım şimdiden göğüslerimde ve belimin yanlarında çatlaklar oluşuyo bunu önlemek için ne yapabilirim önerdiğiniz bir yöntem yada krem var mi🤔
Busradnrcn BayMel bende aynı durumdayım çok kuruyor kurudukça kaşınıyor kaşıdıkça çatlıyor😱 nemlendirmek için krem bebek yağı vs sürüyorum onlarda alerji yapıyor kızarıklık oluşuyor doktora gittiğimde soracağım artık😢
Derya BayMel zeytin yağı veya kantaron yağı sürmeye başlayın ama her yere göbeğinize göğüslerinize ve hatta kalçalarınıza bile 🌿
Minnacksevdack BayMel çatlayacağı varsa ne yaparsan yap devam ediyor. Lierac kullandım hep. Doğum sonrası da kullandım ama göğüslerim çatladı 🌸 ama göbeğimde yok
Zeeynepp Benim son haftalarda olmaya başladı sarı kantaron yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Oesra Karın bölgesi için Bio oil Sarı kantoron Zeytin yağı Tatlı badem yağı Hindistancevizi yağı Karın bölgesi için Göğüs İçin Tahin yağı
Oesra BayMel ben karıştırarak da kullandım o anda elimin altında hangisi varsa onu kullandım etkili oldu