Cigdemm1 Ozge_5516 asistan doktorlar diyor normal uzman doktorlar değildir herhalde çünkü doktorum dün cuma günü kontrole çağırdı 39+6yım
melekortac @Ozge_5516 Her seferinde randevularımı greve denk getirmeyi başaran biri olarak, şükür ki bir gün farkla denk getirememişim 😂 Neyseki randevum bugün 🙈
Ozge_5516 Cigdemm1 o zaman universitedeki doktorlar mi grewde bn yarın devlet hastanesini arayıp öğreneyim
Ozge_5516 Bebekdelisi gercktenmi napiyorlar bnlar bilmiyorum zar zor randevu buluyoruz onda da grev e dnk geliyor iyice suyunu cikardilar
Bebekdelisi Ozge_5516 bende anlamadım canın muayne olmadan geldım yavaşlatma beklıcen yada kapılar kapalı bekle dur asıstan sözde grevde dr zaten yokkı sorun olursa gelcekte bakcak
Asyabuse Hepsini destekliyorum çok haklılar. Ama biz halkın suçu ne burda. Zar zor randevu buluyoruz greve denk geliyor..
Summerwine Asyabuse kesinlikle bende hakkını arayan her meslek grubuna hak veriyor ve destekliyorum ama bunu bizleri de mağdur etmeden çözmelerini istiyorum.
Ozge_5516 Cigdemm1 ins bakalim hastahaneyi bir arayip sormak lazım 2 gnde kac kisi magdur olacak smdi
Ozge_5516 Summerwine aynn bnde ama her grewde bilmm kac kisi magdur oluyiruz olunuyor zar zor bukuyoruz randevu buna bir cozum bulunmalı
Fatime07 Ozge_5516 kendi haklarımızı savunalım derken bir cok insanın hakkına giriyorlar insanları mağdur bırakıyorlar