Irmak-16 2 gün önce sezeryan oldum ama hâlâ sütüm gelmedi sizin ne zaman geldi gelmesi için neler yediniz
betul12f Irmak-16 benim de tam 3 ve 4. Gün gelmeye başladı.Emzirmeye çalış yine de sürekli, sıcak su ile duş al göğüslerine masaj yap sıcak su ile bol su sıvı da tüket ben yalnızca bunları yaptım.
teacherozlem Irmak-16 bir kaç güne gelir korkma ılık duş al göğsüne sıcak uygula bir de rahat ol illa ki inecek bebek bol bol emsin
betul12f Kaahvelii bebeğiniz ne kadarlık,Kakayı ne sıklıkla yapıyor.Benim bebeğim dünden beri 5 defa falan yaptı acaba iyi mi kötü mü anlayamadım
Kaahvelii betul12f Doğum yapalı 2.5 sene oldu İkinciye gebeyim canım ben 😊 normal ilk günler o kadar kaka yapmasii
Dozden Ben doğum yaptığım gün uyumayıp sabaha kadar sağmıştım göğsümü süt gelmişti ama çok da yara olmuştu şimdiki aklım olsa o kadar acele etmezdim 2 gün mama yese bişey olmazdı olan bana oldu 😬
cerenida Sıcak su ile duş al canım bol bol sıvı tüket kaynar suyun altına gir göğüslerini sabunla öne doğru eğil bastıra bastıra masaj yap geliyo. Ben öyle yapmıştım
Ebga Ameliyattan çıktığımda bebeğimi hemen vermediler yoğun bakımda kaldı.ikinci gün pompayla sağdım zar zor üç dört damla geldi.Sonra yoğunbakım hemşiresinden rica ettim bebeğimi emzireyim diye onu kucağıma alıp kokladım ya inan ki yanından kendi servisime indiğimde bir saat içinde göğüslerim doldu çok duygulanmıştım. Sarılın bebişinize onlar azda çekse en başta o aradaki bağ getiriyor sütü
Pcoslubiranne Irmak-16 benim 30 haftalikken gelmeye baslamisti. 35+6 da suyum geldi Ameliyat oldum. Masaj yaptim surekli elimle damla damla gelirlen cogaldi. Bebegim de kuvozde sut gelmese bile sagiyorum. Tahin helvasi bol su bitkisel kapsul uzum hosafibuskivi yer gun tuketiyorum. Siz duzenli emzirin gelecektir
[silindi] Irmak-16 hiç endişelenme sen süt varmış gibi memede tut bebişini, damla kullandım süt arttırıcı, bol bol su içtim, fırsat buldukça uyudum. Bir haftada falan doğru düzgün geldi sütüm. Stres olma yeter ki 🤩😍💃🏻