ozgurum10 34 haftalığım şuan bebegin bakımına herseyine kendimi hazır hissediyorum ama emzirme konusunda bi garipsyorum sanırım cekingenlik ve ilk bebegim oldugu için galiba bana yardımcı olurmusunuz sanki utanıyorum gibi garip hisler
Semaa12 Şuan zaten o hissi anlaman mümkün değil garipsemen normal bende kestiremiyordum doğunca gogusumu tutturabilmeye ve sütünün olmasına odaklanacagin için garip hisler hissetmeyeceksin
PapatiA Semaa12 benım de merak ettıgım su doğum yaklaştı ama süt felan gelmıyor benden e doguruncadq hemsıre bebegı emzır emzır dıyor ya ben mesela doğursam süt gelmıyokı boş boş mı emzirmeye çalışcaz nasıl oluyo
ozgurum10 Semaa12 öyle mi dersiniz yani kucağımıza alinca herseye alışıyor muyuz emzirebilir miyim ki o garipseme hissi gider mi ? gitmezse diye korkuyorum sadece
Semaa12 PapatiA bebek çektikçe süt geliyo benim bebeğim kuveze girmişti erken doğduğu için ben elektrikli sağma makinasıyla ilk gün gogusumu sagdim çok çok azcicik bı süt çıktı ertesi gün göğüslerim şiş kalktım o makina çekmesiyle sütüm oluştu bebekte ne kadar çok çekerse süt üretirsin
PapatiA Semaa12 anladmmm bazıları nın sımdı den süt akıyormuş ya benden gelmeyınce olmayacak heralde dedım
Semaa12 PapatiA bende birinci hamileligimde geliyordu atletime sarı sarı ama 2. Bu hamileliğimde gelmiyor sütun olacağına inan bol bol emzir gelir sütun korkma