mervekarakayaa Kızıma Alya ismini koymak istiyoruz ama kim duysa etrafımda çok fazla Alya var diyor şu dönem hala yaygın bir isim mi duymaya devam ediyor musunuz
yorumcuanneniz mervekarakayaa Alya , Asya , Zümra , Asel , Lina , Liva ve Elisa duymaktan gınaa geldi 😂 2019 dan beri üyeyim hep aynı isimler kidsin yarısının bebeleri adaş 🥲
Zynpbr00 mervekarakayaa Benim çevremde hiç Alya. Kulağa hoş gelen bir isim. Koymak istiyorsanız koyun bence🙂
poyrazvearya mervekarakayaa bende arya koyacağım beğendiyseniz kimseyi dinlemeyin ben öyle yapıyorum ve isim çok güzel artık her isimden çok var canım zaten
Merve201119 mervekarakayaa Etrafınızda varmi bu isimden kişiler yoksa koyabilirsiniz dışarıda çok kişide olması beni ilgilendirmez ben begendiys koyardım kendi fikrim Defne ismini seviyorum bende etrafımda yok ama dışarıda çoğu kişide olması beni ilgilendirmez😍
Mer93 mervekarakayaa adaşız mesela 😄 babam benim kimliğimi çıkartırken başka isim koyun herkesin ismi aynı olacak bu çocuklar okula başladığında herkes aynı isimi olur demiş ki haklı çıktı en az üç kişi olurduk bi sınıfta :) ben de çok duyuyorum farklı diye herkeste aynı isimler var şu anda yanlış anlamazsanız benim aklıma da hep alyan gelir 🫣 ama sizin içinize sinmesi önemli tabi çok istiyosanız koyun