Twobaby Merhaba kızlar , allah nasip ederse kızım olacak isim arayışı içindeyim sizde hangisi fikir verir misiniz? Teşekkürler 🙏 Ceylin Buğlem Ecrin Erva İkra
heavenplease Gzmklncc çocuğun ne suçu var dedim içimden 🙈 çok zor telafuzları. Daha sade seçebilirsiniz bence. Yazdıklarınızın içinde en iyisi Erva.
Twobaby heavenplease Doğru posta yorum yaptığınız dan emin misiniz bu isimler mi telaffuzu var aksine ben tam tersini düşünüyorum hepsi çok kısa öz ve manalı tabi sizin de fikriniz saygı duyuyorum
yankiyaren Twobaby Kızım olursa ikra hep hayalimdi çok güzel ve çok anlamlı bir isim 🥰 ama eşimin akraba tarafında ikra olduğu için koymıcam bence ikra 🌸😍
Sevincceylan yankiyaren kışlık konserve türü var bir ikra diye biliniyor adı domatesle filan yapılıyor
Rozaanne Twobaby ikra hariç hepsi hoş bence. Kulağa gelişinden ziyade anlam olarak da değerlendirmek lazım. Erva ya da Ecrin öncelikli geliyor 🌺
heavenplease Twobaby şu isimler kısa ve öz mü sizce 😂 İkra Liva Ecrin Erva Buğlem Erva Ben de sizin okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum.