anneolmakzoramagulusuyeter Bugün dayanamadım çok canım çekti normalde asla yemem paketli gıda ama bugün canım çok çekti ve yedim 🥺
MadameHappy34 anneolmakzoramagulusuyeter 🤐😅2 saat önce bol bol yedim bisey olmaz ya..bir paketi bitirmedik her dakika da yenmiyor sonuçta..🤷♀️🤣
HanifeAhmet anneolmakzoramagulusuyeter afiyet olsun canım benim bu kadar sıkma kendini hemen hemen her hamile yiyor bende yiyorum çok sık ve aşırı tüketilmediği sürece sorun olmaz bence 🙈
Mello29 anneolmakzoramagulusuyeter Valla ben degilde annem bana hamileyken calisirken mide bulantisini bastirsin diye cok yemis bende bir sorun yok cok sükür rahat olun az yediginiz sürece bir sey olmaz cok yiyenede bir sey olmamis ama size zarar
zuhaall anneolmakzoramagulusuyeter hamile olmadan bende çok yemezdim ama şimdi akşamları canım çekiyor bazen durduramıyorum kendimi
Ayse_3434 İlk 3 4 ay yemedim ama sonraki aylar kaç kere yedim çok sık olmasa da arada yedim allahın izniyle birşey olmaz
Gzmslmz anneolmakzoramagulusuyeter suan bi elimde cipsle bunu yanitliyorum 😂 yani surekli olmadikca bi problem olacağını sanmiyorum.. hem canim istedi bebemin vücudunda cips izi mi ciksin.. 🥲🥲
mercimekmi cips benimde en sevdiğim atıştırmalık hamileliğimin başından beri trendyoldan züberin nohut cipslerinden aldım çok canım çektiğinde onlardan yiyerek vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum
Hlalcg anneolmakzoramagulusuyeter suanda karnım acıktı ne yesem bastırır diye bubu okudum cipsi cekti canım şimdi yemeye kalkıyorum 😂
Sibellkocc Bence çok abartmayın azar azar yiyin nolcak sakınan göze çöp batarmış cırkını çıkarmayın genede🤣
gizemkrgzl anneolmakzoramagulusuyeter o kadar çok yedim ki paket paket hicbiseyi olmadı çok şükür şuan 4 aylık bebeğim 🤤 yani canın çektiğinde engel olamıyosan yapcak bişey yok 😂
Sevinc_musti Ay ben çok yerdim hamile olmadan önce şuan 12+4 olduk canım çok istiyor ve eşim almıştı yemek istemedim bende kilo yapmasın yağlı dokunur diye düşündüm bugün pes ettim küçük bir kase yedim 🤫😋
sunmomy ay valla o kadar da değil dünyanın sonu gelmeyecek ya bi kaç avuç yesek sjdjdk yiyorum valla napıyım ya cok canım cekince dayanamıyorum cocugumun vucudunda iz mi cıksın napayım analık
Merveclnk anneolmakzoramagulusuyeter nerden getirdin aklıma ben yiyorum valla ama sık yememeye dikkat eder oldum bu sıralar bugün yemicem diye tutuyordum kendimi al gidiyorum işte mutfağa 😅
gazetecimom anneolmakzoramagulusuyeter yiyorum canım çektiğinde her zaman değil ama en son mesela iki ay önce yemiştim bi de bugün yedim. Dengeledikten sonra bir sorun yok bence. Millet sigara içiyor hamileyken cips kola rutin ol aşığı sürece arada olabilir.
Cigilipub anneolmakzoramagulusuyeter son aylarda tuzdan solayı ödemi biraz arttırıyor ama ben de ilk zamanlar yedim sadece 9. Ayımda yemedim desem yeridir o da ödem biraz zorladı beni 🙈