Hlalcg Kızlar selam gebeyken coraspirin kullandınız mı ? Kullandıysanız , Kaçıncı haftaya kadar kullandınız .
yagmur_s Hlalcg kullandım başından beri çarşamba günü bıraktım ama biraz fazla kullanmış oldum doktora sormayı unuttum hep. Yani 38+4 te bırakmış oldum. Siz doktorunuza sorun ama
NurberaMom Hlalcg ben tüp Bebek tedavisi olduğu için kullandım hamileliğim boyunca 35 de bıraktırdı doktorum. Yine de bu kişiye göre değişir bazıları coraspin bırakıp iğneye devam ediyor mesela.
poncikella0707_ Hlalcg ben kullandım iki gebeliğimde de. 32. Haftaya kadar kullandım. 32 den sonra bıraktırdı doktorum. İlacın etkisi bir hafta vücutta kalıyormuş. Kan pıhtılaşması olduğu için kullandım doğuma kadar da iğneyle devam ediyorum şuanda.
Hlalcg yagmur_s bana en son 34 kadar hsstalarıma kullandırıyorum dedi ama ben tekrar gittiğimde sorucam
yagmur_s Hlalcg ben sormayı unuttum o da söylemiştir belki diye bir daha söylemedi allahtan doğum olmadı 😂 siz de emin olun durumunuza göre değişir zaten
poncikella0707_ Hlalcg kan sulandırıcı iğne pıhtılaşma için kullanılan iğneler var ondan. Oxapar, enox,clexan vs diye markaları var dozları farklı farklı. Kullanman gerekiyorsa zaten doktorun seni bilgilendirip yönlendirir.