Nazliegin Merhabalar 9+4 olduk ☺️ hamile kaldığımdan beri hep sol tarafta hissediyorum bebeğimi siz hangi tarafta hissediyorsunuz ☺️
Anneada Nazliegin 14+4 haftaligiz ve bebegin hafi tarafta oldugunu doktor soylemeseydi hic bilemiycektim 😆cunku henuz hissetmiyorum
Nazliegin nilsmomy ikinci hamilelik de daha bilinçli oluyor insan ilk gebelikte sağ kasık ağrım vardı hep sagdaydi bu gebelikte de hep sol tarafta ağrım vardı solda hissettim bu şekilde yani yoksa hareket falan tabiki olmaz ☺️
Bsra-gk Oğlum olucak hep solda diye kız zannettim ama solda baskı ağırlık megersem kafasını sol tarafa koyuyormus
Nazliegin Bsra-gk yaa aslında hep derler bebek soldaysa kız diye demekki değilmiş ☺️ bende ilk gebelikte hep turşu yedim tatlı görünce midem bulanıyor su herkes kız dedi ama oğlum oldu ☺️
Anneada Nazliegin Aklim fikrim ne zaman hareket etcek minik civciv diye diye oyle sandim bende 😂😂 Simdiden elimm surekli karnimda ilk hareketi hissedeyim diye 🙈
Tubatgn Nazliegin ben solda hissediyordum taa ki bugün ultrasonda kafasının aşağıda olduğunu öğrenene kadar hissettiğim ayaklarıymış 🤓
Nurr_22_22 Nazliegin bende solda bebeğim kızım olacakmış aksi gibi bende tatlı çok yedim eksi yüzüne bile bakmadim,🙈 demek ki herkeste farklı işliyor bu hamilelik 🤭🤭