elifuslu1002 Akşam 7 den beridir kasilmam var bebek toplanıyor birbyere sertleşiyor karnım sanki kafası poposu falan denk geliyormuş gibi karnımın bir tarafı şişiyor bu kasilmamı? doğum belirtisi mi ? Ne yapmalıyım
NurberaMom elifuslu1002 35+6 aynı şeyleri iki haftadır yaşıyorum bende tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum kontrolüm de cuma günü
zeynepikra_61 elifuslu1002 36 haftada balkonda otururken kafama takılmıştı bu durum hadi kalk acile gidelim diye düşünerek gittik 2 cm açıklık varmış 🤷🏻♀️ Mersem beni rahatsız etmeyen bu kasılmalar sanciymis kendi doktoruma gidince nst de 100lere vuruyordu sancı sasirmistim çünkü en ufak bir acı yoktu 🤷🏻♀️ herkes de aynı olacak diye birşey yok tabiki ama dikkat etmek gerekir 🙏🏻❤️❤️
mercimekmi elifuslu1002 braxton hicks yalancı kasılmaları olabilir ya da magnezyum eksikliğinden de olabilir çok kötü durumdaysanız doktorunuzla görüşün nst de çıkar ne olduğu
NurberaMom elifuslu1002 benim şuan canımı yakmıyor ama uyutmuyor da bariz hissedilir çok rahatsız edici olmadığı için şimdilik doktora gitmiyorum çoğu kişi de burda normal olduğunu söyledi bakalım
elifuslu1002 mercimekmi çok kötü değilim ama bu kadar sık kasılma olunca tedirgin oldum ve magnezyum kullanıyorum yani yalancı kasılma ola bilir bir süre daha bekleyim sorun olursa gidiyim bi acile teşekkürler
elifuslu1002 NurberaMom canım yanmıyor benimde ama çok fazla şişiyor ve sertlesiyor bekleyim bakalım bilen birisi yazar belki
AlminaAla Aynı durum bendede var sola yatıyorum olmuyo sağa yatıyorum olmuyor sırt üstüde olmuyor 38+2 yiz bizde…bebek sığmıyor sanki kasıyor kendini sancıya da benzemiyor
Masumanneinci AlminaAla benim dün bıçak saplanmasi gibi ağrılarım oldu şimdi duruldu. Ana feci bir şeydi😑
elifuslu1002 zeynepikra_61 tedirgin oldum düzene bir bakıyım bende gidecem acile yani herseyi göz önünde bulundurmak lazım
poncikella0707_ zeynepikra_61 bende de kasılmalarda 65 leri görüyorum nstde. Bazen çok sık olduğu oluyor bazen de olmuyor eğilip kalktığımda daha fazla oluyor ter basıyo nefesim daralıyor öyle olduğunda
zeynepikra_61 poncikella0707_ benim ilk gebeliğim de sadece sonlarda oluyordu ama bilmediğim için bebeğin sigmadigini düşünüyordum en son 36 haftada açılma olunca anladık sancı olduğunu sonrasın da 4 saat içinde doğum yaptım 😁🤷🏻♀️ şimdi ise 22 haftadan beri kasilmarim var fitil kullaniyorum 30+2 olduk cumaya kontrol var bakalım hayırlısı 🙏🏻 ama kasılmalar hala devam ediyor yatınca kalkınca oturunca yürüyünce eğilince hiç fark etmiyor 🤷🏻♀️