Sibelmr Bugün bnm kontrolüm wardi bayanla 34+5 olduk ve kilomuzda 2.500 sizce haftasına gore kilosu iyimi 🤗
yagmur_s Sibelmr sanırım baya iyi 🤭 ben hatırlamıyorum o haftaları ama 36 37 de o civarda idi benimki normaldi seninki önden gidiyor gibi 🤭 şu an benim 39+2 de 3600 Dü daha 2 gün geçti zaten perşembe bir daha kontrol var bakalım
NurberaMom Sibelmr benimde 34+0 da 2500 di doktor iri olarak nitelendirdi cuma kontrolüm var 36 oluyoruz kilosunu merakla bekliyorum 🥰
1prensannesi__ Sibelmr 28.haftada 1258 gramdı şuan 31+2 haftalğz cuma günü görmeye gidicem oğluşuma bakalm kaç kilo olmuşuz 🌺
Zeynepefe Sibelmr 30 haftalıkken 1587 idi. Şimdi 31+4 üz. kontrolümüze daha var bir sonrakini merakla bekliyorum bende :)
Sibelmr yagmur_s maslah yaa 🤗sizinkiside baya kilolu dogcak desenize rabbim saglicakla kucağınıza almayi nasip eder inslah 🤲❤
yagmur_s Sibelmr ay inşallahhhh biran önce gelsin artık 🤭 sağlıklı olduktan sonra kilo önemli değil. Bir ara 2 hafta boyunca anca 150 gr aldı çok korkmuştum stres yüzünden sonra bir anda tosun oldu 🤭
Sibelmr ozgurum10 aslinda yok degil daha gecen perşembe gittim 34+1 idik be kilomuzda 2.180 gramdı bugun tekrardan kontrolümüz vardi 34 +olduk bu seferde 2.500 cikti cnm bir hafta bile gevmedibustuden
Sibelmr yagmur_s Aynn cnm saglicakla gelsinler de kilo sonradanda alınabilir ya🤗 biran once insan gelsin istiyolar yaa zaman sanki 30 haftadan sonra durdu bnm icin gecmioo☺☺