Mervedemirctn Kızlar 37 haftalık gebeyim. Yaklaşık 5 gündür şiddetli bel ağrım var ve bir türlü geçmek bilmiyor. Yürümekte ayakta durmakta hatta yatakta dönmekte bile zorlanıyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Lütfen yardımcı olun
uraz_ve_annesi- Mervedemirctn o haftalarda bende öyleydim doğurana kadar da öyle oluyor doğunca geçiyor anca ben yataktan bile desteksiz kalkamıyordum top gibiydim 😬
Edabykl Mervedemirctn Bende ayniyim 37+3 yatakta saga sola bile zor dönüyorum belim kopacak sanki kasiklarimda adet olurmus gibi sancı oluyor normal dogum yaklasiyor artık bi sıkıntı yok dun bakıldı en son ultrasonda gayet iyi
elifuslu1002 Mervedemirctn 36+1 deyim bel ağrım yok ama bacak aram ve kasikta hamlama gibi ağrı var oturp kalkarken yatakta donrekn çok zorlanıyorum ve yürüyemiyorum
Sulle_1204 Mervedemirctn korkma canim asiri doğal şeyler dogum yaptığın gibi hepsi geçiyor malesef son aylarda böyle agrilar cok oluyor ama hepsi geçiyor..
Adenkusun_annesi Haftamdayım benzer durumlar bende de var hele yatakta dönmek imkansızlaştı çok yemek yerdim artık çatlayacak gibi olıyorum 3 kaşık bişi yesem sabah uyanınca ağrı dan adım atamıyorum bile
Edabykl Mervedemirctn Benim bebetonun kafasi cok asagida oldugu icin bana baskı yapiyo alt tarafta ondan agri oluyo ama belimdr cok asiri agriyo kopacak gibi cinsiyetiniz ne sizin
Mervedemirctn Edabykl yeri geliyor adım atarken sendeliyorum düşecek gibi oluyorum öksürürken Bile bel ağrım çok 😔😔 cinsiyet kız
Edabykl Mervedemirctn Ayni oksururken bile agri oluyor ama ne yapalim mecbur dogurunca gidecek acilar insallahh saglikli gelsinlerde
Mervedemirctn Edabykl tabii orası öyle yapacak hiçbir şey yok yeter ki sağlıklı olsunlar. Acaba doğum çok mu yakın onu anlamak istiyorum böyle olup doğumu olan var mı diye
Edabykl Mervedemirctn sanmıyorum çünkü benim bayadir agriyo bende 37+3 um ama benmm plesantada yaşlanma var sanirim haftaya sezeryana alir beni
elifuslu1002 Mervedemirctn sana da geçmiş olsun canım artık doğuma hazırlanıyor gerçekten yoksa dayanamıyorum yani başka sebep aramak istemiyorum umarım 1 avazda kurtuluruz
mercimekmi biraz fazla ayakta kalsam ya da dışarı çıkıp biraz gezsem akşam bırakın yürümeyi yatakta dönemiyorum bile. hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim 😔