Deletedmom_13 Bat/ 27… Sizin kaç? Daha var ama muhabbeti kesmeyelim, bebek düşünenler olarak🥰 2 dusugum oldu beni çok yıprattı, ama Allah büyük …Ha deyince de olmuyor . Farkındayım…
Sehrbnon122 Deletedmom_13 olucak insallah canım en azından doğal yoldan sen hamile kalabiliyorsun ben 18 yasında olmama rağmen 2 3 yıl cocugum olmadı maalesef çok yıprattı beni o 3 yıl içinde insanların sürekli hamile misin değilmsin kusurlu gözü ile bakmalarından bıktım cidden gecelerce ağlıyordum yaşım küçük olmasına rağmen cok kafama takıyordum ve artık dogal yoldan olmaz diye gittim 20 yasında yani bu yol tüp bebek yaptırdım ve ben bir isterken Rabbim 2 tane nasip etti suan 28 haftalık ikizlerime hamileyim demem o ki olmaz faln asla deme dua et ben sabır ettim Rabbim nasip etti sanada insallah nasip olacak sabır et sadece ve asla pes etme
Gaye_zeliha Deletedmom_13 hiç beklemediğin bir andan olacak ve bu bir mucize diyeceksin benim 4 sene olmadı ve sonra kendiliğinden 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim Allah ol diycek ve olacak bütün herkes duamda herzaman söylüyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin
Deletedmom_13 Sehrbnon122 maşallah sağlıkla gelsin yavrucaklar… Bende 22 yaşındayım 2 senedir evliyim.. Bende hemen gebe kalamadim kapsamda düştü hep imtihan dünyası inşallah bizede nasip olur.
-MucizeMelegiim- Deletedmom_13 7 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bir djs gebelik bir başarısız tüp bebek tedavisi ve şükür 2. Denemede hamilelik elde ettim.. Ve anladimki ne kadar çabalarsan çabala tam bıraktığın anda öyle ya da böyle oluyor.. tüp bebek tedavileri öncesinde asilamalar falanda olduğu için hem maddi hem manevi olarak çok yorulmuştuk ümidi asla kesmemistjm ama bu kez de olmazsa artik akışına bırakacağım Allahim elimden geleni simdilik bu Kadar yapabildim dedim.. hiç bir sorun yoktu ve ona rağmen olmuyor oluşu benim için daha çok stres yapma sebebimdi. Her neyse transfer oldum ama hiç ya ben tüp bebek yaptırdım yatayim aman tutmazsa söyle böyle kendimi kasmadim.. Ve beklenen an geldi; çok şükür guzel haberi almayı nasip etti Rabbım.. şimdi 19 haftaligiz. Ve tüm dualarım bu süreci yaşayan, isteyen ama elde edemeyen anne adayları için… lütfen kendinizi yormayın düşünce olarak bilinç altında strese yol açabilecek herseyden kendinizi arindirin ve tevekkül ile bekleyin.. tabiki çabalamaktan da vazgeçmeyin.. çünkü vakti geldiğinde nasip oluyor.. 😇🙈uzun oldu kusura bakmayin💓
Deletedmom_13 -MucizeMelegiim- Maşallah sağlıkla gelsin yavrumuz ❤️❤️🤍🍀 Bende arada hiç düşünmüyorum hatta düşük yapali 6 ay oldu yeni yeni aklıma geliyor, sanirim anneliği hazır olsamda Mevlamın istediği zaman olacağın da farkındayım yinede insanlık hali düşünüyor insan istiyor heves ediyor Allah hayırlısını versin benim gebelik zaten hep igneler ile geçecek kan pihtilasmasi varmis . Zor olacak ama umarım gzl olr … Hep bir tetik altında olacağım
Cano42 Merhaba canim Bende 2 dusuk yaptim. InshAllah Rabbim bizi göruyor Bizede nasip eder InshAllah. Burdan Bende hamileyim sukur diye haykiririz .. Rabbim kucagimizi bos birakmasin InshAllah
Deletedmom_13 Cano42 Amin kardeşim inşallah. Kan pihtilasma testlerini kesinlikle ver 2 düşükse. Bidaha yasanmasin önlem alınır
Sinem94 Deletedmom_13 bat 24 bir düşük bir bir kimyasaoldu inşallah bu ay sağlıklı gebelikler elde ederiz 🤲🤲🤲🤲
Deletedmom_13 Sinem94 Amin kuzum, kan pihtilasma testlerini kesinlikle ver 2 düşükse… önlem alınır 3.ye olmaz ons
Cano42 Deletedmom_13 Tiroid problemim var , 18 yasindan beri hap kullaniom suan 28 yasindayim Degerlerim bi dusuk bi yuksekti ondan oldugunu dusunuyorum D vitaminimde dusuktu Degerlerim bu sekilde Iyi degilelrdi Ama simdi hap kullaniom degerlerimin Iyi olmasini bekliom InshAllah sonra bebek yapmayi dusunuyoruz Allah in izniyle
23kubra23 Deletedmom_13 benimde bi kalp durması bir kimyasal bir dış gebelik oldu etrafımda ki herkes herkes gebe 😔