Mrvysr iremby hayır hiçbir ekstra ödeme yapmadık 1300 normal Doğum , sadece haftasonu olduğu için yani pzar doktorum hastanede değildi , benim in özel geldiğinden 200 ilave oldu , her doktorun aynı mıdır bilmiyorum
melike3257 Mrvysr ben size birsey daha soracağim normal doğumdan sonra nasil temzileniyoruz bazi hastanerde ebeler yikiyormus hemen dogumdan sonra oyle giyiniyormusuz burada oyle bisey var mi
Sevcankarabasoglu Naznaz Kumral60 o kadar çok doktora gittim ki günay hanım kadar ilgili bir doktor bulamadım kendisi de genç olmasına rağmen ablacım diye ilgileniyor benim de ilk doğumumdu ben kendimi çok kasıyordum attan muayenelerde o beni çok iyi bir şekilde sakinlestiriyordu ebelerde gayet anlayışlı ve kibarlar gerçekten 2 saatlik yoldan gidiyordum ben günay hanım için bir kere gitmeni tavsiye ederim doğurmadıysan 😊
Kumral60 Sevcankarabasoglu yok canim daha 5 ayligiz o kadar cok doktora gittimki orayida deniyebilirim bana cok uzak degil hemde.
Sevcankarabasoglu Kumral60 bencede bi dene ben son ay doktoru buldum her ay başka bi doktora gidiyordum senin için de bebek içinde zor oluyor sürekli doktorlara bişey anlatmak tek bi doktorda kalmak en iyisi
Kumral60 Sevcankarabasoglu herkes iyi yorum yapmis doktor hakkinda deniycem mutlaka birde muayene ve normal dogum ucretini biliyormusun acaba...