Melikeex benim düğünde bana takılan kiyafetime ve eşimin kıyafetine takılan çeyrek altınları aldı, onlar bize aitti, zaten düğünde takılan altın ve paraları almıştı, kolumdaki çeyreği istedi vericem geri dedi verdim , annemin ev görmesi için gelip taktığı çeyreği aldı ödicem diyip, güne girdim gün paramı istedi sıkışığım dedi verdim, bende hata lincleyecek olanlar biliyorum hatamı, ama zor durumdayım hepsini geri ödicem dedi bende inandım hepsini verdim , sonuç ortada hala hiçbir şey yok geri gelmedi onlar bana , şimdi bir güne giricem o gün parası daha elime gelmedi başladı o parayı ben alabilir miyim muhabbetine bende sesi kesilsin diye al dedim , yine hata bende biliyorum ama şu ana kadar sustum sustum sustum, doğumda kelepçe Alicam dedi doğumum bu ay içinde her an oldu olucak ama benim gün param ocakta geliyor sonda olduğum için demekki doğum hediyesini hemrn takmicak, zaten ondan isteyen olmadı alacağına da pek inanmıyorum ama Alicam Alicam diyip sürekli para istiyor geçen çeyrek aldı eşim ona verdi katkıda bulunmak için, kumbaram var onu görmüş o kumbarayi bana verin bana çok acil para lazım diyip duruyor yiyemeyecegin bokun içine niye giriyorsun o zaman, sürekli övünüyor kelepçe Alicam diye burnumdan getirdi artık istemiyorum da diyorum ama ille de şöyle böyle diyor gösteriş için aldığını biliyorum , eğer almazsa bütün altinlsrimi da söke söke geri isterim vermezse araya direk büyük mesafe koyarım, bekliyorum