Anneada Kizlar 15. Haftaya girmek uzereyim ve kuyruk sokumu ve kasiklarim asiri agri yapmaya basladi. Yasayan varmi aranizda bunu . Kontrolume daha 3 hafta var simdiden doktora gitmem lazimmi ?
Flyderndkk Anneada bugün 14+0 oldum. Sabah kalçamda bir ağrıyla zor kalktım. Öğleden beri de bel ağrım var oldukça. Karnımın iki yanı da içerden çekiliyor gibi oluyor.
Anneada Damlamsu Demin sicak su ile dus aldim rahatladim biraz . Disari cikip az yuruyunce agrimaya basliyor . Surekli bi agri degil
Dsnyg O agrı bendede oluyor tam 14 haftada başladı suan 15 hafta olduk .. benim normalmiş rahim genişlediği icin kaslar geriliyor ve hertarafa agrı yapabiliyormuş ama sen yinede bi baktır başka bişe olmasın
Damlamsu Anneada ben 17 haftaya girdim düşük riskim vardı suan benim yürüyünce ağrım oluyor perşembe günü gidip bakacağım sen genede bi git ne olur ne olmaz kasık ağrısı ve bel ağrısını siddetli olunca normal karşılamıyor doktorlar
Anneada Damlamsu Benim de ilk 3 ay riskli gebelikti arada kanamalarim oldu progestan kullandim cok sukur durdu ama son bikac gundur oyle agrarim basladi size de gecmis olsun Rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ♥️
Anneada Damlamsu Bebeginizi hissetmeye basladiniz mi ayy cok heyecanliyim o ani yasamak istiyorum ilk gebelikte gec hissediliyor diyorlar merakla bekliyorum 😅😅
Damlamsu Anneada ya bugun 17. Haftaya girdim ama 2 gün once sanki bi kıpırdanma oldu öyle net bisey daha hissedemedim cok heycanlıyım ya bi an önce hissetmek istiyorum 🥰🥰
Anneada Flyderndkk aynen bende de aynisi var gecmese doktorumu ariyacam insallah onemli bsy yoktur siz de gecmiyorsa danisin bi 🤷🏻♀️
Mello29 Flyderndkk Ay aynı gündryiz 14+0 oldum bende 2 haftadir kalcamın sağ tarafinda agti var sıcak duş almak iyi geliyor sadece doktorum hamilelikle ilgili degildir ortapediye git dedi de ortapedi napacak yani röntgen cekemez neye bakacak
Flyderndkk Anneada Mello29 normalde de sık bel ağrısı yaşayan biriyim sanırım gebelikle daha yoğun yaşayacağım. Sonuçta içerde büyüyen bir organ var elbet bir şeylere bası falan yapıyordur.
Anneada Flyderndkk Internette biraz arastirdim bel kemigi yapisiyla da alakaliymis bebek buyudukce agri olmasi normalmis canim katlancaz bi sekilde saglikli olsun bebisler yeter ♥️