ilkim27 Kizlar canim yeşil erik istiyor ama mevsimi burda bittiği icin bulamıyorum yardimci olur musunuz
Vera001 ilkim27 yaa canımsın onlar kayısı oldu kayısılar hoşaf oldu bitti bileee nasıl bulucaz şimdi dur bakalım buluruz inşallah 😅😚
hemsiree ilkim27 sen de aynı benim gibi şubat martta ölüyodum erik diye 5 adet eriğe 100 lira veriyodum 😂 trendyola falan bak illa bulursun ama pahalıdır söyliyim
zamaneannesi80 ilkim27 mevsimi değil ne yazıkki.. hamile manavı varmış internette pek bilgim yok bi araştırın bakalım
Vera001 ilkim27 kız bu fidanmış yaaa 🤦🏻♀️ Bende aşerdiğim de trendyoldan almıştım görünce okumadan yapıştırdım linkini 😂
hemsiree ilkim27 kız buldum galiba 😄 https://panayirgourmet.com/products/panayir-gourmet-papaz-erik?variant=41317652758725¤cy=TRY&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic
Ipeksu hemsiree inşallah güzeldir çünkü buzluktan gönderiyor diğer sayfalar gelene kadar suyu çıkmış rengi dönmüş yumaşıcık bir kıvamda oluyo
EddaBilkil ilkim27 nerdesin? İstanbul pendikte hamile manavı var. Bendr ayva aşerdim ordan alıyoruz eğer yakındaysan nunarada verebilirim.