Selcanmeral Kızlar şu an 38+4 üm tam 1 hafta önce nişanım geldi fakat şu an ne sancım var ne bişeyim sizler nişanınız geldikten ne kadar sonra doğum yaptınız
Bebekveannesii Selcanmeral ben kendi sancimla gidip o şekilde doğum yaptım bu ikinci hamileliğim doktorum herhangi bir şeyde hemen gel dedi peki siz doktorunuza danıştiniz mi ? Bildiğim kadarıyla nişandan yada sudan sonra doğum süreci çok çabuk hızlanıyor.
Bora5832 Selcanmeral ben ertesi gün hemen doğurdum ama sezaryendi sancım çok olduğu için beklemek istemedim
Selcanmeral Bebekveannesii 4-5 saat kanamam geldi 2 kez acile gittim kanamam varken açılma kanaması deyip gönderdiler 1 cm açılman var demişlerdi yalancı sancım çıktı nstde düzenli sancın olursa suyun gelirse gel dedi yarın sabah kontrolum var bakalım ne diyecekler gelmek bilmiyor bebiş
Gizem12345 Selcanmeral geve 3 de nişanım geldi akşam 8 buçuk da dopurdum normal doğum suni sancıyla bağıra bağıraa 😔
Zubeydekarakas Selcanmeral aynı durumdayız hemen hemen 38. haftamda nişanım geldi bugün tam 39. haftama girdim ama herhangi bir doğum belirtim yok 🥲