Selda0835 2 gün önce Nişanım gelmişti hala devam ediyo gelmeye bugun 8 gibi 20 dakkada bir belden sancım tutmaya başladı şimdi 10 dakkada bire düştü bekliyorum 5 dakkada bir düşmesini suyum gelirmiki acaba bide 30 saniye falan sürüyo sancım normalmi
eylulicten Selda0835 hemen doktora gitmelisin sancilarda baslamis enfeksiyon kaparsın sonra. Doktoruna danis
Emsl_kn Selda0835 doğumun başlamış canım suyun gelmediyse eğer sancıların 5 dakikaya düşene kadar evinde bekle. Hastane de insan çok perişan oluyor. Ama hastane uzaksa git tabi. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Selda0835 eylulicten ama suyum gelmedi su gelince enfeksiyon riski var diye biliyorum. 5 dakkada bir sancı vurunca gideyim diyorum
eylulicten Selda0835 bazen su gelmez ya dogum esnasinda patlar ya doktor patlatir o yuzden dedim. Sadece nisan degil sanci da var sanirim
elifuslu1002 Selda0835 bence gitmelisin eğer acikliğin felan varsa suyu onlar patlatıyor yani riske atma hem sancı dk da baya düşmüş
Selda0835 eylulicten evet sancı var 10 dakka bir belimden kasımlarıma sert vuruyo 30 saniye falan sürüyo geçiyo
Selda0835 eslemesila ya Bi kere ishal oldum sonra normal dün gece adet sancıları gibi ağrım cok oldu bu gecede belden tutan düzenli sancı var
eslemesila Selda0835 büyük ihtimal artık doğum olur istersen acile git zaten kararı sana bırakıyorlar acilman vesaire yoksa geri gelirsin ama her zamn su gelmez önce sancı gelince daha kolay olur doğum dua edelim kolay olsun inşallah nst cekilirsin hem
Gulak Selda0835 yani o kadar bekledin bebegini kucagina alman icin sirf sanci yi evde cekebilmen icin bebegini riske atiyorusn belki bi sorun olur bebegin kalp atislari yavaslar bu sorunlar cok var hele ki bi devirde illa su mu gelmesi gerek senin icin diorum bebeginin kalp atislari icerdeki drumu onemli suan
Selda0835 Emsl_kn bende onun için bekliyom 5 dakkaya düşmedi zaten hastahane 15 dakka falan uzaklıkta bakalım sıcak bir duş aldım
ZelihaaK Selda0835 Rabbim sağlıkla Bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah 28 haftalığım bende bizim için de dua et olur mu sancıların sıklaşınca sağ salim önce seni sonra bizi de kurtarsın Rabbim 🙏🤲🤲
Selda0835 Gulak Gulak sende haklısın tabi ama kanama su gelmesi gibi durumlar haricinde doktorda beklemeyi öneriyor bebek hareketlerinide hissediyorum şükür ben normal süreç olarak görüp sakin kalmaya çalışıyorum sadecee bebeğimi tabiki herkesten çok düşünüyorum
Gulak Selda0835 sizin karariniz tabikide ama hastanede tedbir icinde olmak daha guvenlidir suan zaten sancilairniz 10 dk da bir geliyor orda size bakilmasi acil bisi oldugunda Allah korusun yinede orda olmak hemen mudahale etmeleri daha iyi oturmayi pek onermem yürüyüş yapin ev icinde hareket yapin ki bebisinizi kucağınıza hayirli bi sekilde alirsiniz insaAllah
Ilkhayat Selda0835 suyu muyu bekleme nişanın geliyor sancıların düzenli git bence bende ilk gebeligimde böyle sancısı evde çektim doktora gittim sabaha karşı 7 santim açıklık olmuştu hemen doğuma aldılar suyu felan orda patlattılar