Meleklerim545 Mrb anneler kızım 1 aylık olacak inşallah ama iki gündür aşırı gaz sancısı var yediklerini ictiklerime dikkat ediyorum ama yine kızım da gaz oluyor dünden beri ne uyuyor ne uyutuyor ağlıyor sürekli masaj yapıyorum ediyorum yine geçmiyor gaz damlası ne önerirsiniz sağlık ocağına danisacam ama bide sizden öneri almak istiyorum
alonee Meleklerim545 yemeklerinize kimyon atın. Birde dikkat etmek derken ne derece ediyorsunuz mesela ? Çay kahve bile gaz yapıyor çünkü.
Meleklerim545 Tbsra95 rezene çayı benim aşırı şekilde midemi bulandırıyor kokusundan mıdır nedir bilmiyorum içemiyorum onu
Meleklerim545 alonee hani çay ile kahveyle hiç aram yok kahvaltı da bile bir bardak çay icemem kahve evine bile girmez kuru fasulye nohut bu tarz şeylerden uzak duruyorum zaten çok iştahlı insan değilim ama başka ne gaz yapar bilemiyorum
alonee Meleklerim545 salatalık, kabak, baklagiller, çikolata, süt içeren gıdalar, soğan, bulgur, mercimek daha var ama aklıma gelenler bunlar. Ben aşırı aşırı dikkat ediyorum. Yinede az da olsa gazı oluyor.
Pikachuuubaybi Karın üstü yatırmayı denediniz mi o şekilde bacaklarını karnına çekip sırtını sıvazlamayı başını da hafif poposundan yukarıda olacak şekilde yerleştirip kuzenimin gaz çıkarmasında çok işe yaramıştı bu pozisyon
Meleklerim545 Pikachuuubaybi günde 5 dakika geçmeyecek şekilde karın üstüne yatırıp sırtına masaj yapıyorum bazen öylece uykuya bile dalıyor ama bugün yapmadığım bir kalmadı her şekilde denedim her şeyi yaptım ama gazı çıkmadı bir türlü anlam veremiyorum
Pikachuuubaybi Meleklerim545 leğene ilik suya oturtuyorlar gördünüz mü hiç link bulabilirsem paylaşayım bebeklerde hem gaz hemde kabızlık için çok yardımcı oluyormuş