haklisinesracim Bir şey olduğunu zannetmiyorum ama doğduktan sonra bebeği iyi koruyun tam kıskançlık yaşı her şeyi yapabilir güvenmeyin seviyor gibi gözükür yalnız birakmayin
Sevgiiss haklisinesracim evet kardeşin orda falan diyorlar alışsın dite bende çok seviyorum çocuğu yaklaştı sarılcak sandım kolumu açtım vurdu. Kardeşle futbol oynadım diyor
eylulicten Benim kizim darbeye tekmeyle cevap veriyoe bi darbe de o atiyor boksor olacak 😂 Bacim bir sey olmaz icindeki sivi onu her seye karsi koruyor. Sen yeterki düşme etme o zararli
Deletedmom_43 Sevgiiss Hareketini hissettiyseniz iyidir Allah’ın izniyle. Amniyon sıvısı olsa da darbe alıyor çocuk biraz sarsılmış, şaşırmış olabilir. Yine de içinizde kalırsa acile gidin.
Sevgiiss Deletedmom_43 hafif hareket etti çok az birwz daha beklicem hareketleri normalse gitmicem azalırsa gidicem
eylulicten Sevgiiss hareket ettiyse hic telaşlanma canim bir sey olmaz kanama da yoksa icin rahat olsun
minik_koala_ve_annesi Sevgiiss aminiyon sivisinin icinde canim o sivi disaridan gelen darbelere karsi korumak icin gecen komsunun 2.5 yasinda torunuda karninda bebek var deyip benim gobegime vurdu haretlerini hissediyorsaniz sorun yoktur 🥰korkmayin
Sevgiiss Deletedmom_43 çocuk işte oda korktu ağladı insanın kendş telaşına düşüyor tabi ne yalan söyleyim
sersss Sevgiiss çok geçmiş olsun ben bir şey olduğunu sanmıyorum iyidir bebişiniz korkmayın 💐 ben bu gibi durumlardan korkuma çocuklara yaklaşmıyorum hiç