ozlemabdullah 17 haftalık hamileyim 2li ve 3 lü test yaptırmadım doktor cinsiyet için bişey demedi benzetiyorum emin değilim ne desem olmaz 1 ay sonra gel dedi ayrıntılı yaptır dedi ama siyah beyazmış karar veremedim 185 lira ücreti napmalıyım kızlar
eminedumankaya ozlemabdullah ben 2li 3lü testleri yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı ayrıntılı ultrasonda yapıldı evet siyah beyaz amma dr renkli resim verdi sonunda özel hastanede 300 tl ye yaptırdım ben
sudamlasi ozlemabdullah siyah beyaz ama iç organlarına bakılıyo anomali var mı diye.. Kemiklerine kadar görülüyo renkli ultrason 3-4 boyutlu ultrason o ayrı ama ayrıntılı ultrason çok önemli yaptırın
Harunnisa ozlemabdullah ben devlette yaptirdim detayliyi ucretsizdi birde ikili test yaptirdim sadece uclu yaptirmdim
Tosbik ozlemabdullah bizimki renkliydi ayrica tırnak ucundan saç uçlarina kadar bakti ve biz 115tl ödemiştik
eminedumankaya OgretmenEva evet gittiğim hastene gerek olsada olmasada tüm testleri yapıyor o nedenle yapılmıştı
Harunnisa ozlemabdullah bana hemen 1 hafta sonraya vermislerdi randevuyu ama burada sehir küçük oldugu icin yer bulmak sorun olmuyor
Setenay Bende hiç birini yaptırmadım. Ayrıntılı yaptıracaktım günü geçti sıra alamadım. Bulunduğum yerde özelde de yapmıyorlardı.