eminemre99 Kızlar merhabalar nasıl gidiyor hamilelik az kaldı inşallah haftalarimiz hayırla gelir gider. Bn bir şeyi merak ediyorum kızlar Allah kısmet ederse evet çoraplı giydiriyoruz bebeklerimizi her zaman mı kızlar evet önümüz kış ama merak ettim hani
CananDuru eminemre99 merhaba bende suan 32 haftalik hamileyim ekim sonu dogumum olacak. Canim 2. Hamileliğim bu kizimi haziran ayinda dogurmustum ve evet 1-2 ay uzun giydirdim hep yaz olmasina ragmen kisa guydirmeye baslayinca da ayaginda hep corap vardi. Hele ki simdi sonbahar kis bebegi olacak mutlaka eldiven ve sapkasi da olmalı. Tabiki cocugu bunaltmadan. Doktorum hep sey derdi sen ne giyiyorsan sadece bir kat fazlasi olacak. Mesela ben askili mi giydim kizima zibin ustune bir kat da uzun kollu ben uzun kollu mu giydim ona da uzun kollu ve ceket bu mantıkla
kr1907 eminemre99 ilk kızım 3 yaşında olucak aralıkta ikinci kızım geliyor hayırlısı ile ekimde ikisi de kış bebesi aynen hep çoraplı yada çoraplı pijamalarla
eminemre99 CananDuru anladım canım benim Allah razı olsun bnde 35 haftalık hamileyim canım kış bebeklwri olcak Allah kısmet ederse hani akşamları yatınca kan dolaşımı nasıl oluyor hani bir sknti olmaz inşallah hani hep mi çoraplı giydirecehiz eldiven bırakırız ama çoraplar bırakılmaz heralde bn yatarken hani soruuorum canım benim
mommysbrids eminemre99 canim bende 35. Haftadayim. Ilk kizim mayisya dogmustu o zaman bile corap giydirir en azindan corap giydirmesem bile patikli pijamalar giydirirdim ilk 2 ay o sekilde gecti Simdi 10 ekim dogum nasipse havalar o zamana sogur bebim evimde biraz zor ısınıyor o yuzden tulumlar ayakli diye extra corap giydirmem yine patikli pijamalarda da giydirmem ama haricen giydirdigimde mutlaka corapla giydirir yatiririm çünkü evet kan dolasimi vs ama inan suan 30 aylik kizimda tum kış çorapla uyudu cunku anne üşüyorum diyor yani ev soguk napim Bu yenidoganada giydiririm mutlaka
CananDuru eminemre99 Canım corapkarla sapkayı cıkarmamaya dikkat et onj sıkmayan bir sapka ve corap olsun kan dolasimini etkilemez. Bebekler vücut isilarini ayarlayamiyorlar uzun sure malesef. Corap onemli gaz sancisi ve usutmemesi icin benden tavsiye ama sen bilirsin gene de
gulin-35 eminemre99 yatarken corap vıkmadı gerekır patıklı altlar sıkmıyor ya ıcındekı corabı cıkarmak yeterlı kan dolasımı ıcın
eminemre99 mommysbrids evet canım az önce sana yazdım galiba bizim de allahdan mani cikmazsa 10 ekim erkende olabilir yani kısmet nasip doğum bu sonuçta.evet artık kış yavaş yavaş geliyor.bnde öyle yaparim canım benim bizim evde soğuk oluyor canım benim evet çoraplı yatoracagiz inşallah
eminemre99 pediatrihemsiresi peki kaç ay canım evet yeni dogunda giycek sonraki aylarda Allah kısmet ederse
eminemre99 CananDuru tamam canım benim evet çoraplar ayağını skmamali canım benim dikkat edeceğim inşallah canım benim
050218Ybmety eminemre99 benimde tahmini dogum tarihim 10 ekim’di 36+3 günlügüz hesap yaptigimda 10 ekimde 40 haftayı tamamlamış oluyoruz ayın 29 unda 39 haftalık oluyoruz 😌 hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun 🤲
eminemre99 050218Ybmety ayy amin canım benim amin inşallah hayırla sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ❤️
eminemre99 kr1907 anladım canım benim her zaman mı canım benim büyük kızın da mı hep çoraplı yatiyor canım
kr1907 eminemre99 ya çorapla uymaları iyi değilmiş eşim okumuştu çıkarmaya çalışıyorum çorabı şimdikiler uyku tulumu giyiyorlar ta o baya sıcak gülüyor çorba gerek kalmıyor
eminemre99 kr1907 eevet bnde oyke duydum canım onun için sordum uyku tulumu bizde aldık kızım için ama çoraplı değil o çoraplı mi oluyor uyku tulumu ki
eminemre99 gulin-35 anladım canım sadece kendinden çorabı varsa o olsun diyorsunuz başka çorap olmasın zaten üzerine battaiye ortecegiz