CerenKoca Benimde 5 aylık ama küçümen oturup ağlıyorum bazen bebeğim gelişmiyor mu diye doktorumuz gelişimi maşallah çok iyi dedi ama benim psikolojinin önüne geçemiyor :((
Eyll06 CerenKoca karnının buyukluguyle kucukluguyle alakası yok canım gebe egıtımıne gttım orda ki kızla aramda 1 hafta vardı kızın karnı hiç yok sıfır dum duz benım karnımda sanırsın 9 aylık cock var oyle buyuk ama ıkımızınde gelişimi iyiydi
ilkim27 CerenKoca onemli olan sağlığı canim cok sukur sagliklimista bebisin ic karnin genis demek ki şanslısın bence
Eyll06 ilkim27 özele gıttım hepsındede yınede yok kuzum ya sırtını dönüyo ya bacaklarunu açmıyo en son kide erkek dedı ama emın degılım actıramıyorum dedı artık oylece beklıyorum cok canım sıkılıyo bu duruma zaten herseyı ortak renk aldım kızsa hani morlu pembelı alıyım ıstıyorum yoook
ilkim27 Eyll06 ama ortak renk olmasi daha iyi degilmi bu pahalilik doneminde yeniden bir bebek sahibi olsaniz bebekten kalan kiyafetlerden yeniden giydirirsiniz cunku bende ortak renklerde almayi dusunuyorum
Nazendehanim ilkim27 evet o zamanlar gaz şişkinliği vardı 4 aylık gibiydi ne bu ya imkansız diyordum ,11. Haftada gaz şişkinliği biraz geçti ,16. Haftada bebek göbeği geldi . 😅
Nazendehanim ilkim27 25. Haftadayim ,14. Haftada kız olduğunu ögrendim. Tuzlu ve ekşi yemek istiyordum hala öyleyim tatlıyla arammyok ama asermenin de cinsiyetle ilgisi yok ❤️
Nazendehanim ilkim27 yani çok denk geldim ekşi yedim kziim oldu ekşi yedim oğlum oldu diyene bı kişiye uymuyorsa yok canım 😅 amin hayırla gelsin ❤️
Lavinyaa8 ilkim27 bebegin oldugu taraf şişti ilk kasığımda 8 haftalarda başladı simdi tüm kasığım şişti 10+5 im ama belli oluyor şişikliği ama tam karına yayılması zaman alir