ayss-12 Benim bacaklarımda çatlaklar oldu yağlar kullanmama rağmen bugün karnım da da iki leke fark ettim badem yağı kullanıyorum sürekli nafile 33. Haftadayım nasıl engellerim ya karnımda olmasaydı bariii:/
Deletedmom_33 ayss-12 Tretinoin krem önermişti brii ama doktorunuza sorun. Bende alıp deneyeceğim bakalım çatlakları geçirecek mi doğum yapali 7 ay oldu benim
Bonjouratous ayss-12 bu durum aslında büyük oranda genetik. Onun dışında ben kızımda kantaron yağı kullandım hiç çatlamadım şimdi de kullanıyorum henüz çatlak yok ama haftamda küçük. Bir de karnı daha büyük olanlarda çatlak daha fazla oluyor bence
Cansell234 ayss-12 kesinlikle engelleyemezsin ben hamileliğimi öğrendiğimde en başından beri kullanıyorum 36+3 oldum ama çatlaklarım var hemde biraz fazla her türlü kremi yağı kullandım çatlıycaksa eğer istersen en pahalıları kullan pek bi işe yaramıyor malesef 😕😅😅
ilknurrruzn Bende bio oil kullanıyorum ama bir faydasını görmedim çoğu kişi Linerac öneriyor kullanmadığım için bir şey diyemiyorum 🙁
Cansell234 ayss-12 aynen öyle ama olumlu yönden bak bebeğinin sana en güzel hediyesi olarak motive ediyorum ben kendimi 😁👌🏻😅