hayallliiim Kızlar bebek hareketleri ile cinsiyet alakası varmı erkekte daha net hissedersin ve balık gibi kayar kız pıt pıt eder hafta büyüdükçe tekmesi hissedilir dediler aslı varmıdır buda bir hurafemi🤣🤣🤣
fulyaablaoluyor hayallliiim walla canim hurafemidir bilmem ama kendimden deneyimledigim kizim tekme atardi yer bile degistirse bu erkek bebesi dedigin gibi balik misali kayiyo ve resmwn icerden kaziyo karnimi yer degistirirken 😂😂😂
poncikella0707_ hayallliiim iki kız gebeliği yaşadım şuanda erkek bebeğe hamileyim. Kızlarda da 17-18. Haftalarda hissettim erkekde de fakat erkek bebeğin yapısı ve gelişimi biraz daha iri olunca daha net hissettim kızlarda hiç canım acımazdı hareketinden ay falan olmadım ama erkek bebekte bi an bi hareket ediyor noluyor diyorum yani 😅
hayallliiim fulyaablaoluyor bende anlamadım aslı varmı ama olsa doktorum dersi galiba çünkü her detayı anlatıyor
hayallliiim Vera09 ahahahah sonumuz hayr olsun🤣🤣🤣🤣kaynanamda 30 haftalık oldu yine göstermemiş kimi göstermediyse kız diyor kimi karnı sivri erkek diyor bende gıcığına kız diyene bence erkek erkek diyene bence kız diyorum🤣
Aybeniz_akkaya hayallliiim canım merhaba. Kız deneyimim olmadı ama erkek bebek dediğin gibi balık sanki.bazen kendimi akvaryum gibi hissediyorum. Kayıyor oraya buraya. Tekmeler ama çok az. Genelde kayar. Annem de doğruladı, kızlar tekmeler erkekler kayar diye. 😄