Gizem260 20 günlük bebeğim sleepy natural kullanıyorum 1 no kullanıyorum hala ilk bebeğim 2 no ya ne zaman geçmem gerektiğini nasıl anlarım lastikler mi sıkar nasıl olur elimdeki 1 no bitiyor 2 mi almalıyım 1 mi bilemedim yani biraz saçma bi soru oldu ama 🤗
angela4 Gizem260 Bence güzel bir soru olmus benim bebeğim daha doğmadı sleepy bio natural aldım 1 numara 64 adet var içerisinde siz ne kadar sürede bitirdiniz 1 numarayı kac tane vardı içinde bende size onu sorayım bende merak ediyordum bunu😅
benimmdunyamm Gizem260 sıkıyorsa kakası dışına taşıyorsa degistirebilirsin benimki 35 günlük ben 2 numaraya geçtim yanlar zor kapanıyor 1 numara da
A_syma Gizem260 Belinde bacaklarinda iz olusuyorsa ,cisi tasmaya basladiysa yada kilo olarak bezin ustunde belirten araliktan fazlaysa numara yukseltilmeli 🌸
angela4 Gizem260 kaç kilo doğdu bebeğiniz bazen 1 numara hemen sıkmaya başlıyor diyenleri duymustumda
yigitinannesiiiii Gizem260 bebişiniz zayıf değilse direk geçebilirsiniz 2 numaraya çok bi fark yok zaten 1 ve 2 arasında
Gizem260 yigitinannesiiiii çok şükür zayıf değil 3750 doğmuştu zaten şuan tam kaç kilo bilmiyorum ama 4 küsürdür sanırım 20 oldu doğalı
yigitinannesiiiii Gizem260 geç kuzum 2 numaraya sen yeğenim 3900 doğmuştu 1 paket 120 li 1 numara bez kullandılar sonra 2 ye geçtiler direk Bide sleepynin kalıbı küçük yeğenimde molfix kullanıyorlardı molfixse nazaran kalıbı küçük canım o yüzden 3 geçmen bile çok zaman almaz
Derya Gizem260 1 no ve 2 no arasında sadece 1 cm büyüklük var o yüzden 1 den direk 3 e geçin ben 40 ı çıktığı gibi 3 e geçmiştim hiç sorun olmadı 🌸
hunilimom Gizem260 lastikleri zaten dar oluyor genelde yandan veya belden tasma olursa sürekli lastik izi çıkarsa küçük geliyordur benim de 25 günlük hala 1 numara kullanıyorum 2 büyük geliyor
Gizem260 hunilimom bende toplu sipariş verecektim yani aylık paket diye geçiyor o yüzden 1 mi versem 2 mi bilemedim de
Deletedmom_33 Gizem260 Lastikler sikiyor. Veya şöyle mesela 1 numara 2-5 kg dur 2 numara 3-6 ben 3 buçuk kilo da bir üst numaraya geçmiştim. Şimdi oğlum 7600 dü 6 aylıkken(yarın tekrar baktiracagim bugün 7690 çıktı sade 90 Gr almış mi gerçekten diye) 3 numara Goon marka kullanıyorum 7-12 kg. 10 kg da 4 numaraya geçerim sanırım o da 9-14 kg