gizem3435 Kubra-2363 en büyük belirtim halsizlik ve uyku haliydi ama onun öncesi adet belirtileriyle aynıydı göğüste dolgunluk ve hassaslık vardı.
PapatiA Nurosss aynen böyle adet sancısı gıbı bazen bastırıyordu ama degısık bıseydı hatta bana usutmussundur felan dıyorlardı
poyrazvearya Kubra-2363 adetim 10 gün gecikmişti çünkü hep düzsensiz olurdu benim yine geç olucak diye düşünmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce tam 1 sene her ay test yapıyordum artık negatif görmekten sıkıldığım için bu ay yapmıycam yeter demiştim zaten umudum da yoktu diğer aylara göre Allah o ay nasip etmiş iyi ki de test yapmamışım çünkü doktora gittiğimde kan verdim 15740 dı değerim ve keseyi bebeği görmüştüm hiç öyle 2 günde bir beklemedim artık falan 6 haftalıktı öğrendiğimde çok şükür darısı başınıza
Kubrayigitttt18 9ay10gun 15 gün öncrsinden sonta canm hiç ilişki olmafımı tek ilişki olupmu test yaptın
Sedanur97 Ben hamile olduğumu anlamıştım testi ben adetimden 2 gün gecikti öyle yapmıştım ama belirtilerden anlamıştım ilişkiden 2 hafta sonra kaşık ağrısı adet ağrısı gibi batma bel ağırısı aşırı oluyordu sonrada göğüste büyüme canım bunlar dı benim
Eva11 Benden kahverengi leke gelmişti ilk adet oldum sandım sonra baktım yokk o gün kan verdim beta 200 çıktı 2 gün sonrada 3 katına çıkmıştıı sonrası hep uyku gögüs hassasiyeti daha sonra miğde bulantılarıı ☺️
Kubra-2363 Belirtilerim beni yanıltmadı adetime 4 gün var 🥲 3 haftalık hamileyim kan testi verdim bu sabah🥹🐣