gulseren_33 İlk doğumum 38+3 te sezeryan ile oldu herhangi bi sıkıntı yaşamadım şimdi 36+6 yüz doğuma çok az kaldı ve ben stres yapıyorum aynı şeyleri yaşayan motive olabilen var mı
Melike658 gulseren_33 ayy hemen yazıyı okuyup geldim bende öyle ikinciye hamileyim 6 haftalığım daha ama ikinci sezaryeni düşünmekten sevinemiyorum bile bebeğime 😩
Melike464860 gulseren_33 bende ikinciyi olacağım. Kendimi değilde kızımı düşünüyorum bana çok düşkün benden başkasıyla tuvalete bile gitmez nasıl yapicaz kara kara düşünüyorm
Ecarve gulseren_33 4gün oldu ikinci yavrumu kucağıma alalı çok şükür gerçekten kolay oldu ilkide kolaydı buda ondan kolay oldu hiç korkmayın dua edin boşuna strese girmeyin
Fatovebebegi gulseren_33 merhaba benimde ikinci sezeryan olcak ikinci daha kolay oluyormus tek dusuncem evde birakicagim iki çocuğum o yüzden bi,an önce toparlanmak zorundayım onlara kavuşmak icin
ilaydaaltann_ Ben değil ama teyzem 3 doğumumu da sezaryen yaptı. Ben sormuştum teyzeme zor oldu mu diye tam tersi çok kolay geçti demişti bilmiyorum gene
Melike658 Dlkzz hayır aslında çok rahattı spinal oldum ben ama bebek çıkarılırken bi sarsıntı yaşadım yani his ama acı sıfır o biraz tedirgin ediyor bir de kızım 😐 arkamda onu bırakıp gitmek
ysfysr Bende de aynı korkular var 🥺Birbirimizin duacısı olalım🙏🏻 Bazen formda denk geliyorum olumsuz doğumlarını yazan arkadaşlara🙄yazmasalar keşke ister istemez etkileniyoruz 😢
Neriman59 Bende bişey sorcam bende 11 yıl önce spinal sezeryan oldum ama belden vurdukları iğne yeri çok aciyo benim hala dokunamiyorum bile acaba o iğneyi yine aynı yerden mi yapiyolar tek korkum o şuan
gulseren_33 Neriman59 bunu hiç bilmiyorum ilkinde bir sorun yaşamadım ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum
okunmusciklet gulseren_33 benimde 2. Sezeryan olacak 35 haftalığım bende çok korkuyorum valla ne yalan söyliyim düşünmemek için çabalıyorum halbuki ilk doğumumuda çok güzeldi çabuk kalmıştım ayağa ama genede korkuyorum
Melike658 okunmusciklet alın benden de o kadar bende aynıyım çok rahattım kalkarken bi acı çektim o ama yinede çok tedirginim 😐
elif233233 gulseren_33 ilk doğumun 38+4 bende travma kaldı. Planlı sezaryen olmasına rağmen Nisan şu geldi gece 3 te hastanedeyim sabah 9 40 da aldılar bostan yere sancı çektim medicana hastanesi güvenim 0 . Ameliyat sonrası karından muayene korkulu rüyam. Dikisimin keloid olması da yanına çabası. 2. Doğumdan bende çok korkuyorum .