meleklerin_annesii Allah için 8+0 haftalığım ve karnım aşırı derece de büyüdü bu bebeğin verdiği bişey değil eminim çünki karnım 30 haftalık civarındaki gebelerinki gibi duruyor , napıcam ben ya bu kadar kilo almış olmam imkansız
_ozlmm meleklerin_annesii kilo değil zaten kuzum gaz oluyor o haftalar çok normal ayaklarını üşütmemeye özen göster ☺️
irem01 meleklerin_annesii ilk haftalarda şişkinlik oluyor canım benim de sanki 5 aylık gibi şişti nefes almak bile zor geliyor sanki 😅 Bu normal bir durum ilk gebeliğimde de aynıydı bıkac hafta sonra şişlik inmişti
minigiminannesi03 meleklerin_annesii kilo değil canım kesinlikle gaz o zamanlar bende o sekildeydim resmen ağlıyordum tuvalete çıkamadığım için sürekli çömelip kalkıyordum yürüyüş yapıyordum kendim o şekilde dahil gelemiyordum yavas yavaş düzelmeye başlıyor vücut alışmaya calisiyor
Melismelo Gaz o ilk 3 ay hem gaz hem kabızlıkdan karnım doğuma gidicek hamiş gibi duruyodu birşeyde yiyip icemiyodum oysaki bulantıdan ilk 3 ay normal bu durum sonra geciyor😅