Pamuk55 Selcanmeral ay inşallah bende kalırım korkuyorum devlet olduğu için kendi doktorum normale girmez diye düşünüyorum ebeler iyidir inşallah. Birde odalar tek kişilik miydi açabs özel oda var dediler sorduk ama yokmus
PPerii Peki en memnun kaldığınız doktor kim kızlar, benim deneyimim olmadı ki oraya randevuda almam gerek , en azından tavsiye ile doktoru seçmek daha iyi olur diye düşünüyorum
Dkahraman Pamuk55 halit yavuz vidilli canım. Benim kayınvalidemi ve tanıdığımız bir sürü insanın doğumunu ve ameliyatlarını yaptı o yüzden güveniyorum ona
Pamuk55 Wonderland urla bana uzak keske canım herzaman gidemem diye hiç gitmedim Yeşilyurt da oturuyorum buca bile 20 ile 30 dakika sürüyor trafiğe göre
Pamuk55 Ya benim takıntım tek oda var mı yok mu yanımda biri olmayacak iki kişilik oda olursa eşimi kabul etmez hastane napcam bilmiyorum😓
Pamuk55 Bu konu çok canımı sıkıyor dogum da ailemden bir kadın olmayacak arkadaş da istemiyorum eşimi istiyorum onu da almaz devlet erkek refakatçi almiyo diyolar napcam bilmiyorum