Ttugceeli egemomss 35. Haftadayım kontrollere Sezin saygı özyurta gidiyordum. Ama doğumu şehir hastanesinde yapacağım
MSultann Dygg Daha konuşmadım canım Ahmet yıldızbakan doktor. Ama Tarsus da da takipliyim dogumu tarsusda düşünüyorum. Geçen hafta arkadasım 4.650 liraya sezaryan oldu. Tarsus daki isim degiştirdi medikal fiyatlar düşük bu ara.
MSultann egemomss Evet çocuk kardiyologu ile görüştüm anne karnındaki bebegi incelecekleri için fiyat fark eder dediler 750 lira verdim bir muaneye.
FulyaSerefli ben Yenişehir hastanesinden Ali Yeşil e gidiyorum. Çok ilgili bir doktor, her zaman ulaşabiliyorsunuz. doğuma da ona gidecem. Eşimi beni çok rahatlatıyor. İlk gebeliğimde de onda şehir hastanesinde takip olmuştum ama artık şehir hastanesinde doktor kalmadı maalesef.
egemomss FulyaSerefli Evet özel Yenişehir hastanesine geçti,bende o hastaneye gidiyorum Çağdaş Bey’e🥰
Nil- 35+6 Forum Yaşam Hastanesine gidiyorum Doktorum Ahmet Işıktan ilk 5 ay Sezin Saygı Özyurta gittim ama bazı memnuniyetsizliklerimden değiştirdim Ahmet Beyden memnunum
pembefiyonk Nil- ablam da 4 yıl önce Ahmet Işıktanla gerçekleştirmişti normal doğumunu, bizce çok iyi bir doktor insanlığı bilgisi bir Kandil gecesiydi doğumdan önce gidip namaz kıldığına şahit olmuştuk çok hoşuma gitmişti, hayırlı doğumlar ☺️
Nil- pembefiyonk çok teşekkür ederim 🌸 evet gerçekten çok iyi bir insan hastalarına müşteri gözüyle bakmıyor o yüzden ayrı seviyorum bana da dua edin lütfen ablanız gibi güzel bir normal doğumum olsun 🙏🏼