Elifn Lisaveannesi aslında ilk gittiğimizde konuştuğumuz fiyatın geçerli olması gerekmiyor mu yani çok saçma mesela marta kadar kim bilir ne kadar artacak daha😒
Lisaveannesi Elifn valla saçma tabiki canım bu ay sonu gittiğimde tekrar fiyat soracağım, kesin bir bilgi edinmek için Temmuz’dan beri her kontrolümü her testimi orda yaptırıyorum sonuçta etkilenmememiz lazım bu kadar zamdan
Aylin3509 Denizannesiii muayene ücreti falan ne kadar acaba..bizde İzmire yeni tayin olduk doktor arayışındayım
Denizannesiii Aylin3509 muayene ücreti 80 tl. Ikili tarama ayrıntılı ultrason gibi şeylerde ekstra ücret alıyorlar. Dogum ucretide 3.150 tl 😊
Mori halimebk İrenbe perinatolog Barış Büke 👍🏼 6 kez doktor değiştirdim böylesine uzman, anlayışlı, ilgili ve şeffaf bir hekim tanımadım. Şiddetle tavsiye ederim 🙏🏻♥️
Baysalli Mori merhaba siz postu yazali epey olmuş ama bişey sorucam barış büke de ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı acaba ve fiyatını biliyor musunuz..hastaneyi aradım bı turlu hat düşmedi burda da aratinca size bı sorayım dedm
Ada09 Lisaveannesi benim doktorum dışardan girecek sezeryana medicalde 5000 tl dedi en son umarım artmamıştır
Elifn Lisaveannesi biz gittiğimizde 28.hafta görüşelim paketleri dediler sanırım sırf zam gelecek diye😒
Hazalcakan KADOMER 👈👌 Doğumu Egepol'de yaptırıyor.Hatice Aktan doktorumuzun ismi.Annem beni kendi doktorumda doğurtmuş inşallah bende kızımın doğumunu ona yaptırtıcam 💕💕💖
Kenanizm18 Bilge35 canım doktorun normalde her kontrolunde kill ve tansiyon takibi yapmak zorunda ama 🤷🏻♀️
Bilge35 Kenanizm18 ama yapan var mı ben görmedim cnm. Vardır illaki ama geneli yapmıyor . Yada benim hiç yapılmadı.