Merhabalar kızlar.
Geçen gün özelde en iyi tüp bebek merkezlerinden birini arayıp genel bilgi istedim süreç hakkında. Fiyat sormadım henüz karar vermediğim için ve düşüneceğimizi söyleyerek kapattım. Bu ay regl oldum ve zaten Ekimde bir sonraki reglim.
Bugün merkez beni arayıp Eylülde gelmezsem Ekim fiyatlarında artış olacağını söyledi. Fiyat sormamıştım zaten Eylül için de dedim. Hızlıca anlamayacağım şekilde konuşup üst üste rakamlarla 23. Bin tl muayene ve tahliller dahil değil dedi. Zaten fiyatı bilmiyordum ve zaten bu ay başvuramayacağımı söyledim. Diğer sorularımla ise ilgilenilmeden samimiyetsiz bir ses tonuyla konuşuldu.
Bu sektör oldukça ticari biliyorum ama her ay aranıp zam baskısı mı yapıyorlar insanlara. Zaten maliyetli olduğunu biliyordum karar sürecime bir baskı olsun istememiştim. Şuan çok irite oldum.
Güven duygusu olmadan nasıl ilerleyebiliriz ?
Mobilya mı bu zam gelecek diye aranıp bir an evvel acele etmeye baskı yapılıyor.
Fakültede tüp bebek merkezine de başvurma imkanım var. Güven problemi yaşattıkları için fakülteye mi başvursam diye düşünmeye başladım.