-anne-oluyorum- onelastgoodbyy hiç düşünmeyin yapamam diye kafanda sadece normal doğum olsun eski insaları düşündüm ben ameliyat yokken herkes nasıl doğuyormuş diye 😅 Alttan muayene sancılar çoğaldıkça yapıyorlar ben 9 da yattım hastaneye öğleden sonra 2 ye kadar 2 kere bakıldı sürekli bakmadılar benim de işime geldi tabi. Ama artık baksınlar 9 cm desinler diye ebe yolu gözledim 🙈
onelastgoodbyy -anne-oluyorum- evet bir yerden sonra artık insanlar sancıdan yorulduğu için olsun bitsin moduna giriyorlarmis.. Yaşayıp göreceğim bakalım kendimi mental olarak hazırlamaya çalışıyorum normal doğuma. İnşallah hayırlısıyla olsun 🙏🏻
Meowduman onelastgoodbyy evet herkeste farklı olduğu gibi her doğumda farklı bakalım bunda beni ne bekliyor bende çok merak ediyorum Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize ☺️
onelastgoodbyy Meowduman amin inşallah. Ben de bekliyorum merakla nasıl bir doğumum olacak. Allah kolaylastirsin hepiminizkini 🌸
-anne-oluyorum- onelastgoodbyy benim ki az az geldi saat 3 den 9 a kadar da kesintisiz geldi hiç gitmedi 1 dakika bile gitmedi böyle olunca açılma erken oldu tabi. İlk doğumum olmasına rağmen 6 saatlik kendi sancımla doğdu.
-anne-oluyorum- Oznurozdemir düzenli yapmadım hiç aklıma geldikçe yoruluna kadar yaptım. Bol yürüyüş yaptığım günün akşamında fazlaca yaptım belki tetikler diye sabahına suyum geldi
-anne-oluyorum- Ceroceronimo 5 cm olunca doktoruma söyledim süreci uzatır zorlaştırır dedi açılman güzel kolay ilerliyor bence gerek yok dedi. Süreç uzar deyince ben de istemedim açıkçası.
PMY23 Açılma santimini kendimizin anlama imkanı var mı acaba? Doktorlar ölçümü nasıl yapıyorlar? Çünkü bazen okuyorum açılmanız 4-5 cmi bulunca hastaneye gidin sancıyı evde yaşayın diyenler oluyor.
-anne-oluyorum- PMY23 yok kendimiz bilemeyiz evde suyunuz gelmeden takip edebileceğiniz sancı sıklığı 5 dakikaya 1 e düşünce gitmek gerekiyor tabi hastanede yakınsa. Benim de amacım evde sancı çekmekti ama su gelince mümkün olmadı
-anne-oluyorum- dnzsrky 1 i dışarıda 5 dikişim vardı içerdekileri hissetmedim zaten dışarıdaki de 4 günde toparladı normal oturmaya başladım hemen