minikturtam1 Hanımlar 29+1 bu gün seker yüklemesı yaptirdim. Ben pek anlamam sonuçlar bu şekilde. Doktoruma mesaj atmistim oda sınırda cıkmış dedi. Diyete dikkat et karbonhidrat tüketme yazmiş. Nasıl bir diyet uygulamalıyim ? Şu an sekerim varmi yokmu anlamadım ? https://imgyukle.com/i/ni12Ey https://imgyukle.com/i/ni1ULM
Escobar minikturtam1 doktorun ayarlaması gerek onu ama patates yeme tavsiyem ben kıstım biraz beyaz ekmeği pirinç pilavı yemiyorum bide diyabet doktoru bana 10 dan sonra bişey yeme demişti üç dört üzüm yesen bile etki ediyor demişti bende çıkmadı normal dedi ölçümden sonra ama ben yinede dikkat ediyorum
Aylin355 minikturtam1 Şekeriniz çıkmamış ama doktor sınırda dediğine göre çok şeker tüketirsen yükselebilir o yüzden dikkat et demiş ama değerlerin normal çıkmış
Summerwine Protein ağırlıklı beslenmeye çalış.Meyveyi genelde sabah tüketmeye çalış yanında kuruyemiş veya süt grubuyla.Ekmekte sabah tuketirsin ama beyaz ekmek değilde tam tahillilar var yine tabi doktorunuzla görüşün.
minikturtam1 Summerwine cok kötü bir durum bu yuzden cok vicdan azabı çekiyorum Hayvansal gidaları tüketemiyorum. Protein olark yumurta tuketebiliyordum.ondanda gebelikte tiskindim. Cok vicdan yapiyorum bagzen.😞😞
minikturtam1 Escobar bilgi icin cok tesekkur ederim 😊sonuçtan aliyormusunuz ? Benim sekerim cıkmısmi acaba ?
Summerwine minikturtam1 bence en iyisi diyetisyenle çalışın .Protein olarak kurubaklagillerden de yararlanabilirsiniz😍
Escobar minikturtam1 referansın az üstü çıkmış ama korkulacak bi durum yok çok tatlı tüketmezsin düzene girer sevmiyorum diye bişey yok çok tiksinmediğin şeyleri yemeye çalış bu dönemler önemli süt yoğurt meyve tüketimi hergün ceviz yemek azap gibi gelsede bi şekilde yemeye çalışıyorum herşey bebişler için
minikturtam1 Escobar kesinlikle hersey onlar icin. Ben normalde asla agzime peynir süren biri degilim heleki köy peyniri. Gecen gün oglum icin bi kaç catal yedim. Sanirim Artik daha dikkatli davranmalıyim. Çok vicdan azabi cekiyorum. İnş oglum benim gibi olmaz🤲