efemoms_ Canlarım bebek alışverişine ne zaman başladınız ya da başlıycaksınız bizim sadece kıyafetler kaldı ama nasıl alıcağmı bilmiyorum herkes yenidoğan en fazla 1 2 ay gidiyor büyük al diyorlar sizden de fikir almak istedim şimdiden teşekkür ederim😊
KeremikoBayky efemoms_ hamilelik testi kurumadan başladım büyük parçalar ( bebek arabası puseti beşiği süt pompası ) okey. Hm waikikş carters zara her gidişimde birşeyler alıp tamamlamaya çalışıyorum. Çevremde hediye almak isteyen çok var biberon emzik küvet setini bornoz tırnak makası tarak onlardan rica ettim sağolsunlar hallettiler. Listemde hala eksikler var ama daha önümde zamanda var zamanla hallolacak
Naziminverasi efemoms_ banafa öyle dediler dinlemedim sonuçta yeni doğan sürekli kirlenecem diye sıfır üç de aldım bol bol şimdi 31. Haftadayım bebeğim iri baya dr 4.5-5 kilo doğar dio bide boyuda önden gidiyo ben kıyafetlere bakıorum kıyafetler bana 😂😂 şimdiki aklım olsa bebeğin yaklaşık doğum kilosu belli olunca alırdım kıyafetleri
efemoms_ Naziminverasi ayy maşallah canım 🧿🥰 bende iyice sonlara doğru bırakmayı düşünüyorum ama dayanamıyorummm😄😄
Naziminverasi efemoms_ hastane çıkışları zaten mecbur 0-3 oluo onları alabilir çoğunu 3-6 alabilirsiniz bide battaniyeydi ağız öendili öyle şeyler almak da oyalıo insanı
Naziminverasi efemoms_ maşallahh 😂 amaaan sağlıkla kucağınıza alında küçük büyük derdimiz kıyafet olsun 🌸