poncikella0707_ Efulii benim üçüncü doğum olcak. Kızımı 38+3 de aldım da tabi erkekde farklılık olur mu bilmiyorum 😅
kuzeymomsss poncikella0707_ başından sezeryan planlamıştık zaten,kalp rahatsızlığım olduğu için . 35 haftalıkken doğum sancılarım başladı, açılmam vardı bebeğim kanala inmişti. Üstüne de boynunda kordon vardı ve kafası büyüktü. Zar zor durdurup 37de aldılar
2gebe poncikella0707_ ben sezeryan oldum canım makattı ya gittiğimde 1 cm Di çünkü sezeryandım sancı çekmeyi beklemedim ambulansı direk aradım
SutlacimiYedimmiBen poncikella0707_ iki oglum var ilkini 35.Haftada ikinciyi 40. haftada normal doğumla dünyaya getrdim
Pamuk55 Bende merak ediyorum herkez ilk çocuk 40 41 bulur diyo ben 37+1 şuan onlar öyle söyledikçe sinir oluyorum ne alaka ilk çocuk geç gelir yok erken gelir nerden biliyorsunuz.😑
poncikella0707_ Pamuk55 ilk gebelik hakkında bişey diyemicem kaybettiğim için ama ikincisi 38+3 de gelmişti kızım. Şimd erkek bebeğe hamileyim merakla bekliyorum 37+4 üm 🌸
15ysr11 Pamuk55 Arkadaşım ilk çocuğunu 36+6 da 2.yi 40+6 da aldı kucağına ilk ikincisi diye bişey yok kulaktan dolma şeyler
mirage333 poncikella0707_ 38+1 de suyum geldi dogum başladı ama acil sezeryanla dogum oldu, normal dogum degil
mirage333 poncikella0707_ zaten sezeryan olucakti 38+4 e gün verilmisti. Ozel sebeplerden dolayi normal dogum mumkun degildi benim ayrica bide tüp bebekti zaten
poncikella0707_ mirage333 anladım canım sağlığı yerinde olsun da hakkımızda ne hayırlıysa o nasip olsun ömrümüze inşallah 🙏🏻