Bkg2113 Merhaba, Anti rubella Igm değerim 1.01 pozitif çıktı, tam sınır değerde olduğunu söyledi doktor. Sizde bu sonucunu benzer çıkan ve gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı? Yorum yapabilirseniz çok sevinirim
Tugcenluuu Bkg2113 benimde ıgm 1.61 di sonra 1.24 oldu ıgg avidite de yüksek çıktı 0.99 şimdi çapa hastanesine yönlendirdiler tekrar test verdim. Size tam olarak ne dedi doktor
Snnggll Bkg2113 Benimde değerim aynı şekilde çıktı ve doktorum beni hemen enfeksiyon bölümüne yönlendirdi orada da testler yapıldıktan sonra perinatoloji bölümüne yönlendirdiler yarın randevum var bakalım ne dicekler 🧐 bu arada doktorum bana yüksek ve pozitiflik çıkması yalancı pozitiflikte olabilir dedi 🤔
Bkg2113 Tugcenluuu Merhaba benden de avidite istedi bugün yaptırdım sonucunu bekliyorum inşallah yüksek çıkar
Tugcenluuu Snnggll benim bebeğim 10 gün geri kaldığını söyledi doktor bundan olabilirmiş. Bende testi tekrarladım. Başta negatif olan neden pozitif oldu anlamadım çünkü avidite yüksek 0.99 😓
Snnggll Tugcenluuu Dediğim gibi doktorum bazı durumlarda test yalancı pozitiflik gösterebiliyor demişti. İçinizi rahat tutun birşey olmaz Allah’ın izni ile sağlıkla kucağımıza alırız.
Bkg2113 Snnggll Merhaba, 5 gün sonra Igm bu sefer 0.16 negatif çıktı ancak Igg de düşmüş 48.6 gözüküyor. Avidite testini bekliyoruz. Doktor size ne söyledi acaba
Snnggll Bkg2113 ben perinatoloji bölümünde ultrasona girdim elhamdulillah bir sıkıntımız çıkmadı. Avitide yüksek çıktı bir sorun yok şimdilik ikili test verdim onun sonucunu bekliyorum şimdi
Tugcenluuu Snnggll farklı bir doktora gittim ve bir sorun olacağını beklemiyor. Doktorlar tedbirli davrandığı için her şeyi söylüyorlar. Boşuna üzüldük artık Allah’a emanet bebeklerimiz ben çok rahatladım. Sizin sonucunuz nedir
Snnggll Tugcenluuu ikili testim çıktı çarşamba günü gideceğim sonucumu öğrenmeye, bende farklı iki doktora gittim herşey ayına göre güzel gidiyor sıkıntı yapacak birşey yok dedi bana da