Kmelikem1 Gny18 aynı benim gibisin sende annemin annanesinin ikizleri varmış 😂 bende tek biliyordum 12. Haftada öğrendim benimde 4 yaşında bir oğlum var. 😬 Tek gebelik asla birşey değilmiş gerçekten ikiz yaşadıktan sonra anlıyor insan 😂
Gny18 Kızlar ben doğurdum 🥰 bebekler de bende iyiyiz oğluşlarım yanımdalar küveze girmediler çok şükür 🤲🏻 Doğum hikayemi yazacağım eve geçtiğimde şuan hastanedeyim. Kiloları 2300,2280 emme refleksleri falan çok güzel maşallahları var teyzeleri 🤗
Eylul10 Gny18 oh şükür senin yazmanı bekliyordum. Aynı güne denk geldi doğumumuz 🥹 çok sevindim iyi olmanıza 🤩 benim bebeklerim biraz kalacaklar kuvözde ben bekliyorum bakalım. Umarım doğumunda da her şey yolunda gitmiştir 🌸
susuderler @Gny18 Maşallah🧿 Bu posttan kaç gün sonra doğumunuz oldu tam olarak kaçıncı günde? Ben de 22 sinde kontrole gidecem 34+6 oluyorum bi heyecan geldi niyeyse
Bella_63 Eylul10 senin bebeklerin kaç kilo doğdular canım? Daha küçük oldukları için mi kalıyorlar yoksa önlem amaçlı mı?
Gny18 Eylul10 her şey yolunda gitti canım. Hiç canını sıkma en kısa zamanda evinize selametle dönmen dileği ile. Nasıl bebişlerin durumu?
Eylul10 Bella_63 1930-1970 doğdular. Şu an 1800 küsürler. Doktor tedbir amaçlı tuttuğunu ve emme reflekslerinin daha gelişemediğini söyledi😊 bir iki hafta diyorlar bakalım artık
Cns2704 Gny18 ikiz gebelikler riskli diye geçiyor zaten, sizde ki risk durumu farklı bir konudan mı rahim agzı uzunlugunuz kactı mesela genelde o düsük oluyor? İstirahat veriyorlar merak ettim. Umarım sağlıklı bir sekilde dünyya gelit bebisleriniz ve sorunsuz olur hersey🙏🏻🙏🏻
Bella_63 Eylul10 🧿🧿maşallah kuzulara. İnşallah sağlıklı bir şekilde yanına gelirler 🙏🏻☺️ Suyun gelmeden önce ağrı sancı hissediyor muydun? Bugün çok ağrılı bir gün geçiriyorum doğum sancısı mı ne ağrısı bu anlayamıyorum normal mi değil mi onu da bilmiyorum artık çok telaş içindeyim ben de
Eylul10 Bella_63 benim hamileliğim zaten sıkıntılı geçiyordu ben 26. Haftadan itibaren ciğer geliştirici oluyordum. 30. Haftada bebek kanala girmişti 3 hafta durabildi. Çok ağırlaşmıştım 3 gün önce nst de düzenli kasılma çıktı. Bi gün öncesinde de karnım çok aşağıya inmişti ve ayağımda hafif bi şişlik oldu. Gece de karnım sertleşti ve çok uzun süre geçmedi sabaha suyum geldi 😊
Bella_63 Eylul10 allahtan tedbir alınmış ciğer geliştirici vurulmuşsunuz. Bugün benim de ara ara sancım oldu alttan ve bebekler sık sık sertleşiyor endişelenmeye başladım
Kubraa033 Gny18 çok sevndm gerçekten sağlıklı olup küvezde kalmamalarına darısı bizim başımıza inşallah bizde o haftaları görürüz
Eylul10 Gny18 solunum desteği almıyorlar ama emme refleksleri yok doktor bu hafta gelişmesini bekliyoruz dedi süt götürüyorum az az mamayla besliyorlar orada da ama miniciklerrrr 😍🥹 sen nasıl oldun bebeklerin nasıl