AyseMndc Kızlar merhaba. Ben 35+5 haftadayim ama doktorum bazı sağlık sorunlarından ötürü erken almayi düşünüyor bebegi. Ciğer geliştirici iğne yapılacak. Ciğer geliştirici igne sonrasi ne zaman doğum yaptınız?
1yenianne AyseMndc bende suan 35 haftalığım benimde erken doğum riskimvar..Ama doktor bana dedi ki 34. Haftadan sonra ciger geliştirici vurmuyorum dedi.Yani bana vurmicak sebebini bilmiyorum
SutlacimiYedimmiBen AyseMndc ben tam senin haftan ve gunundeyken dogurdum ciğer geliştirici yapılmamıştı kuveze de girmemisti
Bebekdelisi AyseMndc 48 saat önce vurup alıyor yada 24 saat dr göre degısıyor kımısı 34 sonra vurmuyor ben 32/2 doz 32+1/doz doğum oncesı 1 doz olup aldı
Rabiatsnn kuzeymomsss kanalda dedikten kaç hafta sonra doğdu sizede ciğer geliştirici vuruldu mu açılma görülmedi cunku alttan baktıramıyorum korkuyorum
kuzeymomsss Rabiatsnn evet vuruldum, 2 hafta sonrası 37 haftalıkken doğum yaptım. Bana bakılması zorunlu demişti ebeler kaç cm olduğuna
kitapkurdu AyseMndc 33.haftada yapıldı bana sancım çıktığı İçin 35 haftalık da doğdu. 2400 dü 33.haftada bi doğdu 4 kilo. Çok şükür küvöze alınmadı