Gkceko Kızlar 17 haftalık hamileyim ilk hamileliğim daha önce kimyasal gebelik ya da düşük geçirmedim. Bebeğimin hareketini ilk 16 hafta başında duymuştum bir daha da duymadım. Acaba neden duymadım korkmalı mıyım daha erken mi? Kontrolüm 3 Ekim’de
aframoms13 Gkceko canım bende 17 haftalık hamileyim ilk gebeliğinse biraz erken daha zaman geçmesi lazım hareketini hissetmen için. Ben kendim zayıf olduğum için ve bebek haftasına göre büyük ve hareketli olduğu için bazen hissediyorum ama ne hissettiğimi anlamıyorum henüz sadece belli bı yerde düzenli hareket oluyor öyle anliyorum
mucizem24-05- Gkceko 19 haftalık bizimde ilk 16.haftada seğirme hissettim sonra 19.haftada net hissetmeye başladım şuan maşallah kıpır kıpır
Ibrah Gkceko canim korkma ben 5 aylignda hiss etdim ilk 😄(bebek erkek olunca gec oluyormus haraket ,duyduguma gore )
Gkceko aframoms13 benim haftasına göre maşallah kilolu dedi doktor bende ilk hissettim ama sonra hissetmiyorum kontrole de daha var 🙈 korktum biraz 🙈
Gkceko mucizem24-05- bizimkinde henüz ses yok 1 hafta olucak ilk hissettiğim zamandan sonra. Bekliyorum heyecanlıyım görmek istiyorum bir an önce 😍😍
aframoms13 Gkceko haha korkma korkma henüz hareketleri bizim hissedecegimiz gibi şiddetli değil:)) bizimki hiç uyumuyo yalnız hep bı kıpırtı doktora gidiyorum mesela öyle hareketler yapiyo ki doktor bile gülüyor doğunca da böyle mi olacak acaba 😅😅