Ezgiiss Fatma0090 atılabilir diye sık kontrole gittim ama başlarda hep istirahat halinde olunca sıkıntı yaratmadı şuan kaç mm bilmiyorum 🤷♀️ yeterli diyor sadece doktorum
varbirhayalimiz Guzelhayat 35+4’üm bu ara çok sık yalancı sancı yaşıyorum ve uyuyamıyorum, gerçek sancı olup olmadığını anlamam için illaki nişanın gelmiş olması gerekir mi önceden ?
Guzelhayat varbirhayalimiz varbirhayalimiz nişan gelmesine gerek yok bazilarinda gelmiyormus ama son haftalardasiniz sancı olması normal çok sık ve duzenli olursa kontrole gidersiniz
Remziyecrinn Fatma0090 Benim 2.03 gündür çocuk sağ tarafında toplanmıştı sadece arada bir kendini düzeltiyor bugün de öğleden sonra bir bel ağrısı başladı sanki hafif Alttan falan sancı vuruyor zaten ara ara sizce doğum mu başladı bir bilginiz var mı
Fatma0090 Remziyecrinn bel ve karında oluyor ve doğum belirtisi 5 dkka aralıklarla sancı giriyor sık sık fakip et canım bebegin hareketlerini de takip et hissetmezsen git hemn
birmeleginannesiiii Fatma0090 benim şuan sürekli bir regl ağrısı gibi ağrım var. Aralık takibi yapamıyorum çünkü saatlerdir devamlı. Sizce doğum sancısı mı
Fatma0090 birmeleginannesiiii olabilir kuzum ama korkma hemn doğum başlamaz nişan gelir su gelir sende nişan geldimi akıntı
Sahsem Ben de 39+3 deyim sancıyı ayırt edemedim bebeyim gerinip sertleştiğinde karnım çok acıyo ama yazdıklarınıza göre sancı o değil ve benim hiç sancım yok 😔
Fatma0090 Sahsem kasılıyor kuzum sancı da olursa o zmn dopum habercisi hareketlerinr dikkat et bebişin
birmeleginannesiiii Fatma0090 az önce geldim hastaneden. Çatım dardı zaten ama açıklığım da 1 cm olmuş. Sancım çok yüksek çıktı. Yarın sezaryen için yatış yapılacak kızlar dua edin 🤲🏻
Deletedmom_31 birmeleginannesiiii yaa gece benim de regl sancım oldu. Şu an durdu ama mide bulantım devam ediyor :(
Esracumaliii birmeleginannesiiii bnde yeni nst den çıktım iki defa sancım çıktı birşeyler ye gel yarim saat sonra tekrardan nst ye alacaz dediler