Nilay_09 31 hft kızlar ve bebeğim hala ters doktor bol bol yürüyüş yap dedi inşallah döner ilkim normal doğum sezaryen olmak istemiyorum inşallah döner benim inatçı kızım 🤗👩👧👧
Aysehatun Nilay_09 30+5’de döndü canım şimdi 35 haftalık hamileyim yine dönük yani baş aşağı doğum pozisyonunda seninkide döner daha zaman var canım stres yapma
Agg0207 29. Haftadayım geçen gün gittiğimde kafası aşagıda dedi bebegin ama doguma kadar dönedebiliyorlarmış
Nurayy28 😢😢😢😢 35 oldum keske benimde dönse dktr yat dinlen dedi yuruyemiyorum cunku kasik agrim cok oluyor 😢dua ediyorum artık ilkbebegim birde
Muezzarabiaertyudf Nurayy28 secde suresini oku kardeşim secde ayeti olan yerdede secde yap ben öyle döndürdüm 35im bende
Aysehatun Zuleyhakaan benim değil post açan kisi yukaridaki arkadas canim benim bebegim dondu cok sukur
Okaradeniz 35 i gectik halinden memnun sanirim donmeye hic niyeti yok.Bole giderse sezeryan dedi doktorumuz.
deletedmom321 Nilay_09 döner inşallah belli olmaz zamanı kafana çok takma bence. Dönmezse de hayırlısı yeter ki sağlıklı olsun