minissannee Bu haftalarda cinsiyet öğrenip değişen var mı? Bugün kıza benziyor dedi ama biseyler almak için vs erken değil mi 😍
Elf-5 minissannee birseyler almak ıcın bekleyin derim . Bu arada benımki de 11 haftalıkken gösterdi bır hafta sonra gel tekrar bakalım dedı herkes sastı kaldı nasıl erkenden bellı olur dıye 37 ye girdim cınsıyet hala da degısmedı 😂😂🫶🫶
3273 minissannee bende bunu merak ediyorum, değişen de çok var net söyleyip doğru cikanda.. Bugün 12yiz ve rdvm var cinsiyeti söylerim dedi doktor ama erken gibi geliyor bana
Karadasesra minissannee ben 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim 28 haftadayım hala değişmedi ☺️ Çokta erken değil bence 13. Hafta
aframoms13 minissannee bende kızımı 13te öğrenmiştim kız bebek kesin demişti sonraki randevuya özelde girdim o da kız dedi bugün tekrar devlette randevum vardı yine kız 🤗
Nursl7 @minissannee erken ben ilk kızım için alışverişi detaylıdan sonraya bırakmıştım o zaman kesinleşmişti cinsiyeti
3273 Elf-5 yaa cook güzel maşallah sağlıkla gelsin 💕, ınsaallah darısı bana olsun cok istiyorum kiz annesi olmayı bugün akşam 5te rdvm Fransadayim umarım doktor banada kızınız oluyor der 🤩🤲🤲😍
3273 Baltopu2 ınsaallah gönlünuzdeki olsunn 🤲🤩 net olmuyor işte dedikleri ama bizde iki arada bir derede kalıyoruz meraktan 😁
Elf-5 3273 ya canım benım ınsallah öncelikle saglıklı hayırlı evlat olur sonrada kız olurrrrrrr🫶🫶🫶 bende kız çok istemıstım 🥰
minissannee Karadasesra dimiii o kadar çok değişti duyuyorum ki doktorum da bu haftalarda ikiside birbirine benzer kesin demiyorum ama kız gibi dedi 🤷
3273 Elf-5 aminn aminn Insaallah canım Allah razı olsun 🤲🤲💕 bugün rdvuma gittim veee koza benziyor dedi şimdilik net demem ama dedi kiz gibi dedi bakalim hayırlısı olsun inşallah 🤩🤲🤲
Rukiye24 minissannee değişebilir banada erkek gibi sanki dedi 15 16 17 de kız olduğunu 3 doktor dan duyunca ikna oldum
Babytwo2 Rukiye24 erkek denilip kıza döndüğünü çok duymamıştım bana da erkek dedi iki tane doktor 13. Haftada, ama ikisi de kesin değil dedi bakalım son durum ne olacak 😄