Deletedmom_11 4mevsim_1anne kız bu arada minyon değil anacım baba 180 üstü ben 170 😂😂😂doktorlar iri bile diyor benim çocuğum fotojenik 😂😂
Deletedmom_11 Senos07_ ben asla anlamam ama diyorlar ya göstermiyorsa nazlıdır diye heeeh ondan dedim çünkü ben benimkine de bu göstermiyor kesin kız diyorum 😂😂😂😂
Senos07_ Deletedmom_11 valla baya nazlı çıktı ama burda kileri okuyorum kesin kız diyip sonra erkek diyenler yada tam tersi şaşırıyorum ve pek artık inanasımda gelmiyor 😅
Senos07_ Deletedmom_11 valla baya nazlı çıktı ama burda kileri okuyorum kesin kız diyip sonra erkek diyenler yada tam tersi şaşırıyorum ve pek artık inanasımda gelmiyor 😅
Deletedmom_11 Senos07_ geçen gün kızım diye diye sevdim sonra akıl başa gelince annem erkeksen üzülme bende akıl mı kaldı diyip geçiştirdim 😂😂ah yeterki sağlıklı olsun zamanında doğsun hem fiziken hem ruhen sağlıklı bir bebek olsun .Başka neyin önemi olabilir ki ♥️🧸
Bebisinannesi23 Senos07_ ayyy bende çok heyecanlandım şimdi. 😍23+4 haftalık gebeyim. Daha cinsiyetini göstermedi bebiş. Yarın randevum var merakla bekliyorum. Göstermiyo diye kız diyo çoğunluk senin de öyle olmuş . Bu arada hayırlı olsun inşaallah sağlıkla da kucağına almak nasip olur kızını 🌸
Senos07_ Bebisinannesi23 gerçekten öyle olduu baya baya merak ediyordum 23 haftalığa kadar geldik 🌸 çok şükür canım sende yarın öğrenince yaz
Senos07_ Hiç birşeyin inanın burda çocuğu olsun diye ne dua eden insanlar var hastane hastane geziyords olabilirdik.1 kızım vardı rabbim 2.sinide nasip etti eminim çok güzel olucak rabbim isteyen herkese de nasip etsin 🍒