hanımlar simdi biz kızcemle 22 haftalıgız doktor bi hafta önce 2. düzey renkli detaylı ultrasona girmemi istedi ve testlerim eksik oldugu icin baya bir test verdi ultrason icin aldıgım fiyat 900dü testler icinse 435 fakat benim bu detaylı ultrasonu karsılayacak bütcem maalesef yok bir yandan eşimle hala borc ödüyoruz ay sonu pek bişey kalmıyor bu ay borcu kapatıp testleri yaptırmayı düsündük ultrason konusunda cok tereddütteyiz yaptırıp yaptırmamak konusunda simdi durumunuz yoksa neden cocuk yaptınız diyenler olucaktır eşim bir restoranda müdür fakat aldıgı maas ne kadar yüksek olsa da ay sonuna yetismiyor destek olabilecek kimse de yok kendi ailemden de istememiyorum onlar da cok sıkışık maddiyat konusunda cocuga gerekli şeyleri yapamadıgımdan cok vicdan azabı cekiyorum bu zamana kadar bilgisizdim hic bi test yaptırmadım doktor konusunda da yüzüm gülmemişti her şey cok gecikti eşim de gece gündüz çalışıyor gece geç saatte geliyor onu da para konusunda sıkıştıramıyorum bu defa kendini yetersiz hissediyor napacagımı sasırdım ultrasonu çektirmesem nolur kötü bir sey olur mu tedirginim sadece bu ay testleri karşılayabilecek kadar bütcemiz var cocuk dogmadan borcu sıfırlamaya calısıyoruz kendimizden kıssak da malum kiralar faturalar almış basını gitmis daha kış gelmedi doğalgaz açınca naparım biz yine ikimiz üstesinden geliriz ocak ortası gibi dogum bekliyoruz gercekten cok kararsız kaldım özelde güzel bir yerde dogurmayı da cok istiyordum plansız bi gebelik oldu açıkcası allahtan gelene ne denir ki 🥺 siz olsanız naparsınız bileziklerimin birini bozdursam mı diyorum cocuk icin biriktiriyordum zaten belki allah korusun bisey olur dara düşeriz o ara çocuğa harcarız diye cok kötü hissediyorum ben nasıl anne olurum cocuguma yetemezsem 🥺