Baymehal Toki hakkında bilgisi olan varmı bize çıktı ama başka şehirden detaylı bilgiyi nerden alabilirim veya siz biliyorsanız anlatırmısınız
Allahkahretmesin1 Baymehal Başka şehirden nasıl çıkıyor ki yazılmak için belirli şartlar var o şartlardan biri de eve yazıldığınız şehirde en az 1 sene ikamet etmek bir karışıklık olmasın
Tuana_ Baymehal halk bankasından başvuru oluyor başvuru ücreti 2bin dediler yarın açılacak başvurular Ekim ayı sonunda kadar devam edecek yıl başında da çekiliş sonuçları açıklancak Bende başvuru vericem yarın inşallah
Miz_ Allahkahretmesin1 yok başvuru olabiliyor genel toki oluyor onlar. İkamet şartı olanlar da farklı
Allahkahretmesin1 Miz_ Doğrudur geçenlerde şartlarına baktığımda bu şekilde görmüştğm yanlış yönlendirmek istemem tabiki 😊
Baymehal Miz_ evet başka ile çıktı bilginiz varmı illa orada yaşamak mı şart başka il sonuçta şans bu da tepmek istemeyiz kiraya vs verebiliyormuyuz yaşamasak orda ev boş olsa kirayı ödesek evi satın aldığımızda kiraya verebiliyomuyuz
gkbyza Miz_ onu bilmiyorum ama 3+1 ler 850 bin aylık 3780 lira taksit. 2+1 ler de 608 bin aylık 2280 lira taksit olduğunu biliyorum
gkbyza Miz_ toplam bedelin yüzde 10 u peşin diğer taksitliler de sözleşme imzalandıktan sonra başlayacakmış şimdi gördüm
Fasulyeninannesi- Baymehal aldiginiz sehirde 1 yil ikamet etmis olmani lazim aldiginiz ilk 5 yil satamiyosunuz ama kiraya vermeyi bilmiyorum