Ademinee Kızlar adet günüme göre 14+4 günlük hamileyim doktor 2 hafta geç döllenme olmuş olabilir dedi onun dediğine göre 12+5 haftalık hamileyim şimdi doğum neye göre olur yada gelişimini hangisine göre takip edeyim
Gul_hamad Ademinee ayni sorunu bende yasiyorum,maalesef bilemiyecegiz galiba doguma kadar)) adetime gore 34 ama doktora gore 32+... gecen 18kasim soylemisti,ondan sonra 24 kasim. Kafam allak bullak )
sudamlasi Ademinee ilerleyen haftalarda bebeğin gelişimi normale dönebilir o yüzden şimdilik son adete göre takip et☺️
Aysenurozbay Ademinee canm benimde bu aya kadar normal adet tarihine gore gidiyodu bu ay haftasina gore bir hafta önde gidiyo dedi
Ademinee Gul_hamad Valla benimde kafam allak bullak adete göre hesaplarsam ikili testi kaçırdım ne yapacam bilmiyorum
sudamlasi Ademinee benim ki 14.haftama kadar 1 hafta geriden geldi sonra düzeldi ama bu sefer de hep 1 hafta önden çıkıyo ultrason aletleri de değişkenlik gösterıyo
Ademinee sudamlasi bu sefer doktora adet tarihimi söyleyecem geç döllenme demiştiniz demeyecem bakayım ne diyecek
Mumu sudamlasi testlerinizi ultrason tarihine gore mi yoksa adet tarihinize gore mi yaptiniz benimde 2 hafta geriden geliyordu da.
Cansusahin05 Hilosko Tut yada tutma diyemeyiz ama ben 17 haftalık hamileyim ve ilaç kullanıyorum tansiyonum düşüyor normalde de o yüzden tutamam çocuğumu riske atamam 😊
Necla06 Ademinee son adet tarihine göre hesaplama yapacaksın canım. Benim de geç döllenmeydi yetişti sonra kızım hatta öne bile geçtik ☺️
Babies16 Ademinee dogum dollenme tarihine gore oluyor.ben adete gore suan 12 aylik hamileyim 😀 3 ay adet gormeden gec dollenmeyle kaldim cunku.ama usg ye gore 39+4 um
Ademinee Babies16 cevapladığınız için teşekkür ederim kafama takıldı cuma günü doktoruma soracağım inşallah